Roxana Vancea, de urgență la spital cu fiul ei! Ce probleme de sănătate are micuțul Zian: ”Am fost internată cu el”

Author: Madalina Maftei

Roxana Vancea, de urgență la spital cu fiul ei! Ce probleme de sănătate are micuțul Zian: ”Am fost internată cu el”

Sursa: Facebook Roxana Vancea

Roxana Vancea a făcut o serie de mărturisiri despre starea de sănătate a fiului ei. Cu ce probleme se confruntă micuțul Zian?

Roxana Vancea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, recent a ajuns de urgență la spital cu bebelușul ei. Fosta asistentă tv a povestit pe îndelete care a fost motivul pentru are a fost nevoită să se interneze în spital cu Zian, dar mai ales care este starea micuțului în aceste momente.

Roxana Vancea, de urgență la spital cu fiul ei! Ce probleme de sănătate are micuțul Zian: ”Am fost internată cu el”

Roxana Vancea a devenit mămică în urmă cu câteva luni, iar de atunci lumea ei a căpătat un alt sens. Însă, vedeta nu este ferită de probleme, recent a ajuns de urgență la spital cu micuțul ei.

Aceasta a explicat că în această perioadă este o epidemie de varicelă, iar pentru Zian este foarte riscant. Roxana a povestit că a fost internată trei zile în spital cu bebelușul ei, Zian a avut bronșulită, astfel a trebuit să fie supravegheat îndeaproape de cadrele medicale.

Fosta asistentă tv a decis să meargă la medic pentru că Zian este mult prea mic pentru a fi tratat cu medicamente, așa că a apelat la ajutorul specialiștilor, care i-au făcut multe perfuzii. 

Roxana Vancea a mărturisit că fiul ei este într-o stare bună acum, iar ce a fost mai greu a trecut.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

”Este și o epidemie de varicelă, iar pentru bebe este mult prea riscant.

Oricum, am fost internată cu el vreo trei zile în spital cu bronșulită.

Lui nu ai ce să îi faci acasă. Nu poți să îi dai pastile, nu poți să-i dai nimic, fiind foarte mic. Am fost cu el în spital, cu perfuzii, cu de-astea”,   a declarat Roxana Vancea pentru un post TV.

Citeste si: Fiul de numai sapte zile al Roxanei Vancea, pentru prima data la TV, astazi,  la Teo Show: „In momentul in care l-am vazut pe pui, nu m-a mai durut nimic!”

Roxana Vancea e însărcinată cu primul copil! Ce sex are bebelușul

Când va avea loc botezul fiului Roxanei Vancea

Într-o serie de declarații, Roxana Vancea a dezvăluit și când va avea loc botezul micuțului Zian.

”Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Cel mic a fost cu colicii, apoi a fost răcit, am tras cu o bronșulită, apoi am intrat în Postul Paștelui”, a declarat Roxana Vancea pentru impact.ro.

Citeste si: Roxana Vancea, trucuri pentru a stimula lactația! Ce dietă ține vedeta după naștere: ”Am scos foarte multe alimente”

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies