Roxana Nemes renunta la Survivor Romania 2021? Ce anunt a facut in cadrul Cosiliului de Eliminare dupa ce medicii i-au descoperit o problema grava de sanatate

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 16:10
Roxana Nemes are probleme cu bila si se afla sub surpravegherea medicilor

Roxana Nemes a fost prezenta in cadrul Consiliului de Eliminare, insa nu va fi prezenta si in cadrul Jocurilor ce vor avea lo din cauza problemelor de sanatate desccoperite de catre medici la Survivor Romania 2021.

Roxana Nemes isi accepta cumva noua conditia la Survivor Romania 2021 deoarece are probleme grave de sanatate si nu stia de ele pana in acest moment cand medicii incearca sa o ajute din rasputeri sa nu ajunga la operatie.

Atfel, Roxana pare impacata cu orice decizie va lua medicul in legatura cu participarea ei la Survivor Romania 2021 deoarece sanatatea este pe primul loc. Faimoasa a declarat ca nu se supara daca va ajunge sa fie nominalizata spre eliminare deoarece sanatatea este pe primul loc.

Roxana Nemes, probleme grave de sanatate la Surivivor Romania 2021

Citeste si: ELIMINARE cu scandal la Survivor Romania 2021! Cine a parasit competitia dupa alte TREI nominalizari surprinzatoare din partea Razboincilor si a Faimosilor

"Aș vrea să zic că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment și cea mai bună formă a mea. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu problemele astea până acum.  O să trebuiască să fac un tratament ca să nu ajung la operație sau la mai rău și am nevoie de odihnă din ce am înțeles.

Dar sunt înapoi în echipă, depcamdată, asta în funcție de ce o să vrea și publicul și, clar, Dumnezeu.

Importantă este sănătatea, cea mai importantă este sănătatea, și asta o spun tuturor.  Indiferent de ce o să se întâmple, știu că am nevoie și de tratament și chiar o să îmbrățișez indiferent de decizia publicului de acum încolo, sau a echipei și, repet, cel mai important e să fiu sănătoasă”,  a

spus Roxana Nemes in cadrul Consiliului de Eliminare de aseara de la Survivor Romania 2021.

EXCLUSIV! Cu ce notă a luat Roxana Nemeș BAC-ul:

Roxana Nemes, decizie radicala dupa problemele de sanatate de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Romina si Andrei Dascalu, confruntare dupa eliminarea Razboinicei de la Survivor Romania 2021. Ce i-a soptit la ureche concurenta

Aseara, in cadrul competitiei Survivor Romania 2021, Romina de la Razboinci a fost eliminata. Concurenta a declarat ca se astepta oricand sa iasa din competitie si s-a bucurat la maxim de aceasta aventura:" "Nu ma surprinde, ma asteptam oricand sa fiu votata. Ma bucur de experienta de aici, daca colegul meu a spus asa, nu am hotarat eu. Nu am luat puncte doar cu Andreea Antonescu, am luat si cu Ana si Elena. Ma bucur de experienta asta si atat," a fost declaratia Rominei. 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies