Roxana Marinescu: "Nu mi se pare ca am buzele foarte mari!" UITE cum si-a rugat sotul sa ii  injecteze acid hialuronic

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 oct 2020, 11:30

Roxana Marinescu a marturisit la "Draga mea prietena" ca se simte foarte multumita d efelul cum arata desi multi ii spun ca s-a schimabt vizibil la fata si abia mai poate fi recunoscuta.

Roxana Marinescu a venit la emisiunea "Draga mea prietena" impreuna cu sotul ei, medic estetician si a marturisit cum l-a convins sa ii injecteze acid hialuronic in buze desi el a sustinut ca nu are nevoie de o astfel de operatie. Era aproape de unu noaptea cand ma uitam la televizor si o aud pe Roxana ca imi zice ca vrea buze mai mari acum, marturiseste sotul ei.

Si, desi i-am explicat ca nu e nevoie, a insistat asa ca i-am marit buzele acasa.

Bruneta a marturisit ca isi doreste foarte mult un copil si a facut toate demersurile necesare pentru a ramane insarcinata pentru ca avea trompele infundate cu un lichid.

"Imi doresc un bebe neaparat. Medicul mi-a spus ca trompa mea este plina cu lichid si nu voi putea avea niciodata.
A spus ca sunt infundate si m-am operat. Lumea spunea ca e simplu, dar nu e asa. E foarte dureros, mi s-a facut anestezie generala cu intubare. Mi-a facut doua interventii in acelasi timp, mi-a vizualizat si uterul. Imi doresc foarte mult un copil, nu ma mai intereseaza nimic. M-am maturizat si vreau un copil"
, a marturisit Roxana Marinescu pentru Draga mea prietena.
Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!