Roxana Ionescu comenteaza acuzatiile aparute in presa: "M-a afectat foarte tare"

Roxana Ionescu comenteaza acuzatiile aparute in presa: M-a afectat foarte tare

Circula prin presa vorbe potrivit carora Roaxana Ionescu si-ar fi acceaptat partenerul de dams in casa deoerece vrea sa profite de pe urma lui, mai exact a premiului cel mare castigat la un cocncurs televizat de dans.

"M-a afectat foarte tare si nu inteleg deloc oamenii fara suflet, cei care au pus pe primul loc vanzarea ziarului fara sa se gandeasca ca unii intampina greutati. Sunt intr-o postura delicata si imi doresc sa fiu lasata in pace sa pot sa-i oefer lui George ceea ce pot eu sa-i dau. Sa petrecem un Craciun asa cum ar trebui si va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu vreau decat sa fac un bine", a spus Roxana Ionescu.

 

Atunci cand George va fi pe piciorele se va muta in alta casa, cel putin asta a zis voluptoasa blonda. "As vrea sa rog pe toata lumea sa nu mai dea niciun titlul in ziar fara sa ma intrebe pe mine sau fara sa-mi sune pr-ul. Eu nu o sa opresc niciodata nimic de la el. Reper daca aveti suflet ganditi-va, daca nu este posibil sa va dau si in judecata considerand ca in loc sa-l ajut pe George pierd banii pe diverse procese", a mai adaugat Roxana.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate