EXCLUSIV! Roxana Buzoiu, transformare radicală după un an de relație cu noul iubit. Cine este marocanul care a schimbat-o definitiv

,
Ce spune Roxana Buzoiu despre nunta si copii

Sendo si Roxana Buzoiu vor nunta si copii

[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu este total schimbata dupa noua relatie cu iubitul marocan. Frumoasa fosta concurenta de la Puterea Dragostei este cu totul alta persoana.

Roxana Buzoiu are o relație de aproape un an de zile cu marocanul Sendo de care este nedezlipita. În trecut, fire vulcanica și ușor conflictuala în cadrul competiției matrimoniale Puterea Dragostei, acum, Roxana Buzoiu este complet schimbata și s-ar părea că totul se datorează iubitului ei marocan.

Mai mult, nici fizic, Roxana nu mai arata la fel: "Este diferita, acest băiat i-a pus capac. Acum își dorește ceva mai mult. Ceea ce vorbea lumea că s-ar fi despărțit, ea a dezmințit că ei nu se mai afișează destul de mult pentru că și el este mai retras. Viață ei era deschisa pentru țoață lumea, însă acum este rezervata pentru că și el este mai discret.

Citeste si: Dezvăluiri în premieră despre Ștefania Costache, cea care i-a furat inima lui Iancu Sterp: "Până la 32 de ani, eram foarte urâtă, am intrat in depresie"

Cine este marocanul care i-a schimbat viata Roxanei Buzoiu

Ea a învățat ce e fericirea și nu se mai expune așa. Ea s-a maturizat. Este o femeie mult mai serioasa. Viață ei merita trăita dincolo de lumina reflectoarelor.

De acolo vine liniștea și sentimentele puternice. Ea mergea pe premisa că trebuie să prezinte totul. Însă acum, s-a schimbat pentru că nu mai postează despre orice", au dezvăluit Sorin și Cornelia Ionescu pentru canalul online  wownews.

Roxana Buzoiu despre relatia cu Sendo

Ce spune Roxana Buzoiu despre relatia cu Sendo

[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu si Sendo vor nunta si copii

Citeste si: Drama neștiută prin care a trecut blonda lui Bendeac! Ștefania Costache a povestit în premieră despre ce s-a întâmplat cu părinții ei și de ce s-a apucat, de fapt, de TikTok

Sendo a apărut într-o ședință foto alături de Brigitte Sfăt. Atunci, vedeta avea un magazin de haine.
Fotbalistul este poreclit Baby și a declarat cu mult timp în urmă că iubește România pentru că viața e „ieftină și distractivă Acum suntem la shootingul pentru magazinul meu. Sper ca va place si modelul pe care l-am ales ca imagine pentru magazin! El este fotbalist, din Franta. El este cel mai fidel client al magazinului meu",  declara Birigitte acum ceva timp.

Mai mult, atât Roxana cât și Sendo se gândesc la un posibil mariaj și la cât mai mulți copii, cel puțin 3, însă aici ar putea fi o problema căci ambii nu pot fi de acord în aceasta privință.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram! Prin ce trece capul familiei Sterp: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

Brazilia a dat drumul la fotbal - Victorie entuziasmantă împotriva Coreei de Sud și calificare în top 8

Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe Instagram! Prin ce trece capul familiei Sterp: „Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur”

"No, vedeți cum râde de mine?" Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei chiar în mașină după ce bărbatul i-a pus cea mai tare porecla

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies