"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 dec 2022, 15:14
Foto(6)

George Mihai si Andreea Străvoiu vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, să explorați un colt de paradis foarte aproape de București, Sărata Monetoru, un loc cunoscut pentru apele sale miraculoase.

Turiștii se pot plimba pe dealurile din împrejurimi, se pot bucura de bazinele cu apa sărata sau pot afla istoria acestei stațiuni vizitând conacul familiei Monteoru.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, La pas prin Țara Bârsei, la Zărnești

"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

Cei doi roventurieni își vor continua călătoria la Pietroasele, locul unde a fost descoperita Closca cu Puii de Aur si unde își are originea un alt tezaur, renumita podgorie Dealu Mare.

Vinoteca stațiunii de la Pietroasele este locul în care visează să ajungă orice pasionat de vin. Istoria meleagurilor din zona Dealu Mare este povestită cu pasiune prin intermediul unei sticle cu vin, astfel încât turiștii au parte de o experiență complexă. 

  

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Sâmbătă, la “ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu va invită la Ponoarele, importantă vatră de tradiție oltenească

Nu ratați o nouă ediție "ROventura" prezentată de George Mihai si Andreea Străvoiu, cu parfum de trecut, prezent si viitor din frumoasa Românie, sâmbătă, începând cu ora 15.00,

la Kanal D.

Sâmbătă, călătorie de poveste pe Valea Doftanei, la „ROventura”

Citește și: Sâmbătă, călătorie de poveste pe Valea Doftanei, la „ROventura”

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies