"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 dec 2022, 15:14
Foto(6)

George Mihai si Andreea Străvoiu vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, să explorați un colt de paradis foarte aproape de București, Sărata Monetoru, un loc cunoscut pentru apele sale miraculoase.

Turiștii se pot plimba pe dealurile din împrejurimi, se pot bucura de bazinele cu apa sărata sau pot afla istoria acestei stațiuni vizitând conacul familiei Monteoru.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, La pas prin Țara Bârsei, la Zărnești

"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, sa descoperiți perla Buzăului, stațiunea Sărata Monteoru

Cei doi roventurieni își vor continua călătoria la Pietroasele, locul unde a fost descoperita Closca cu Puii de Aur si unde își are originea un alt tezaur, renumita podgorie Dealu Mare.

Vinoteca stațiunii de la Pietroasele este locul în care visează să ajungă orice pasionat de vin. Istoria meleagurilor din zona Dealu Mare este povestită cu pasiune prin intermediul unei sticle cu vin, astfel încât turiștii au parte de o experiență complexă. 

  

Citește și: Sâmbătă, la “ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu va invită la Ponoarele, importantă vatră de tradiție oltenească

Nu ratați o nouă ediție "ROventura" prezentată de George Mihai si Andreea Străvoiu, cu parfum de trecut, prezent si viitor din frumoasa Românie, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D.

Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Citește și: Sâmbătă, călătorie de poveste pe Valea Doftanei, la „ROventura”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies