Rosii umplute cu pui
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
12 rosii
Un catel de usturoi
Cimbru, busuioc, oregano
500 g piept de pui tocat
O ceasca dorez
O cana bulion
Mod de preparare
Carnea se asezoneaza si se adauga oregano, busuioc, cimbru, usturoi si orez.
De preferat, orezul se inmoaie cu cateva ore inainte. Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus, apoi se acopera cu capacul.
Se pun intr-o tava in care in prealabil s-a pus bulionul amestecat cu o cana de apa si se dau la cuptor la 180 grade, timp de 40 minute.
Ingrediente
12 rosii
Un catel de usturoi
Cimbru, busuioc, oregano
500 g piept de pui tocat
O ceasca de orez
O
cana bulion
Mod de preparare Carnea se asezoneaza si se adauga oregano, busuioc, cimbru, usturoi si orez.
De preferat, orezul se inmoaie cu cateva ore inainte.
Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus, apoi se acopera cu capacul.
Se pun intr-o tava in care in prealabil s-a pus bulionul amestecat cu o cana de apa si se dau la cuptor la 180 grade, timp de 40 minute.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”