Ronaldo ar putea sa faca inchisoare pe viata. Politia redeschide dosarul starului de la Juventus

Autoritatile din Las Vegas au anuntat redeschiderea anchetei in cazul acuzatiilor aduse impotriva portughezului Cristiano Ronaldo de o tanara care sustine ca ar fi agresat-o intr-o camera de hotel, in iunie 2009.

Autoritatile din Las Vegas au anuntat redeschiderea anchetei in cazul acuzatiilor aduse impotriva portughezului Cristiano Ronaldo, de o tanara care sustine ca ar fi agresat-o intr-o camera de hotel, in iunie 2009.

Potrivit plangerilor reclamantei Kathryn Mayorga, in varsta de 34 de ani, atacantul clubului Italian Juventus Torino ar fi sodomizat-o, pe 13 iunie 2009, si ar fi exercitat presiune asupra ei pentru a o face sa semneze un acord financiar prin care este obligata sa pastreze tacerea.

Ronaldo a negat acuzatiile, spunand despre ele ca sunt “Fake news!”.

Dosarul a fost redeschis, iar detectivii nostri verifica informatiile oferite de victima”, a asigurat politia din Las Vegas, care a refuzat sa ofere informatii suplimentare in privinta unei anchete in curs de desfasurare.

Conform plangerii, americanca s-a abtinut sa mentioneze numele lui Ronaldo, evocand doar „un jucator celebru de fotbal”, iar procedura a fost inchisa.

Ea s-a temut sa nu fie umilita public si sa suporte eventuale represalii din partea fotbalistului portughez, dupa cum a explicat in plangerea depusa pe 27 septembrie la un tribunal din Las Vegas.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate