Rona Hartner a hotărât, în testament, cu cine va rămâne Rita: „O să-i respectăm dorința”. Cine are, acum, custodia fetei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 14 dec 2023, 21:36

Rona Hartner a avut grijă să-și lase fata pe mâini bune

Sursa: Facebook Rona Hartner; captură YouTube

Celebra cântăreață și actriță Rona Hartner a murit de cancer pe data de 23 noiembrie. Boala nemiloasă a răpus-o la vârsta de 50 de ani.

Înainte de a muri, Rona Hartner a avut grijă să decidă, prin intermediul testamentului, în grija cui va rămâne fiica ei, Rita, după ce nu va mai fi.

Tatăl Ritei nu s-a implicat deloc în creșterea ei

Tatăl Ritei a părut să fie foarte apropiat de ea, la înmormântarea de pe 1 decembrie a Ronei. Însă, în ochii mătușii fetei, aceste gesturi nu au avut o mare valoare, întrucât Rinda cunoaște foarte bine întreaga situație.

Sora Ronei Hartner știe destul de bine că, deși s-a arătat foarte cald și empatic, Rocco Sedano, tatăl Ritei, a lipsit în totalitate din viața ei, fiind crescută numai de mamă.

Mama adolescentei a fost foarte conștientă de faptul că nu se va putea baza pe fostul ei soț în vederea creșterii fetei lor, așa că, atunci când și-a scris testamentul, Rona nu i-a cedat custodia lui Rocco.

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Rita Hartner, după câteva zile de înmormântarea mamei sale. „Noi plecăm” Adolescenta de 15 ani a fost alătui de tatăl ei la funeraliile Ronei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cui i-a cedat Rona Hartner custodia Ritei

Răposata artistă și-a lăsat copilul în grija surorii ei, Rinda Hartner, întrucât aceasta i-a fost alături atât ei, cât și Ritei în toată această perioadă extrem de grea.

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. 

O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a explicat Rinda Hartner, citată de  fanatik.ro.

De asemenea, după ce Rocco Sedano și-a făcut apariția la înmormântare, mătușa Ritei s-a arătat foarte revoltată de atitudinea lui, întrucât, după ce a fost absent din viața fetei, dintr-o dată a vrut să se apropie foarte mult de ea într-o singură zi.

„Nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. A apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a declarat Rinda, pentru libertatea.ro.

Citește și: Vedetele au uitat-o pe Rona Hartner în ziua înmormântării. Cine sunt persoanele cunoscute din showbiz care au condus-o pe artistă pe ultimul drum

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!