România va fi afectată de valul patru al pandemiei de coronavirus? Anunțul făcut de Florin Cîțu

,
Florin Cîțu
Florin Cîțu, despre valul al patrulea al pandemiei de coronavirus.[Sursa foto: Facebook]

Premierul României, Florin Cîțu, a vorbit despre valul al patrulea al pandemiei de coronavirus.

Florin Cîțu este de părere că valul al patrulea al pandemiei de coronavirus în România depinde de succesul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19.

Florin Cîțu
Premierul României, Florin Cîțu.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Noi cazuri de pacienti infectati cu tulpina indiana depistate in tara noastra! Iata in ce orase a fost confirmata varianta Delta a coronavirusului!

Florin Cîțu, despre valul al patrulea al pandemiei de coronavirus

Premierul României a luat parte la o conferință de presă alături de liderii PNL la Alba Iulia, a abordat subiectul vaccinării și posibilitatea unui eventual val patru al infectărilor cu coronavirus. 

"În același timp, vreau să văd cu merge campania de vaccinare, pentru că Alba este pe un onorabil loc 7, dar se poate mult mai bine",  a spus Cîțu.

Citeste si: Ce se intampla cu cei care REFUZĂ să se vaccineze! Decizia drastică luată în România

Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu ar trebui să existe discuţii cu privire la un al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

"Este clar că până aici, noi, ca guvern, am făcut cam tot ce se putea face. Avem dozele de vaccin, cine vrea să se vaccineze în România astăzi. Am fost prima țară din Uniunea Europeană unde te poți vaccina fără niciun fel de programare.

Deci alegi cu ce vaccin dorești să te vaccinezi și mergi să te vaccinezi. Deci, din punctul de vedere al guvernului am făcut tot ceea ce voiam să facem ca să avem această campanie de vaccinare de succes. Nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare a guvernului, este vorba de o campanie pentru viață, despre asta vorbim",  a mai spus premierul României. 

Florin Cîțu a mai menționat că, în România, vaccinarea nu este obligatorie, însă numai cu jutorul ei putem evita valul patru al pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Vaccinarea devine OBLIGATORIE in aceasta tara! Mii de români vor fi afectați

"Este o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Tot aud prin spațiul public discuții despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuții! În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Nu ar trebui să existe această discuție despre valul patru în România. Vrem să ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm nu mai avem valul patru. Acest val patru există doar dacă noi nu vrem să ne vaccinăm", a adăugat Florin Cîțu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

4 filme cu Ben Stiller pe care nu trebuie să le ratezi

Măcelul cinic al lui Erdoğan asupra kurzilor - și tăcerea Vestului - trebuie să ia sfârșit (Haaretz)

4 filme cu Ben Stiller pe care nu trebuie să le ratezi

Cât costă un Revelion în România în 2022. Ce destinații pot alege românii pentru noaptea dintre ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies