Romania, in fruntea unui top european! Suntem PE PRIMUL LOC la numarul toaletelor din curte VIDEO

Romania este in fruntea unui top european. Din pacate, suntem pe primul loc in ceea ce priveste toaletele in curte.

Iar din tara, judetul Olt si-a capatat rusinosul renume de pol al closetelor in Europa. Poate ca stam noi in Romania, dar parca nu ne-a venit sa credem ca Oltul este fruntea judetelor cu toaleta in curte, si am venit sa ne asiguram.

 

Suntem in Barza, iar pe drum ne-am intalnit cu cel mai vesel dintre localnici: nea Ionica. Cu mult chef de vorba, probabil si de la tuica cu rosie in ea, ne-a dus la el in batatura sa vedem cu ochii nostri privata.

 

Gospodar din fire, omul nostru nu isi mai incape in piele de fericire. Si-a construit singur toaleta, iar ca sa ne convinga cat de trainica e, ne-a invitat la testul de rezistenta. Alta curte, aceeasi problema. Si uite asa, cu ziarul in mana, incepe lungul drum spre...buda, zi de zi.

 

Cu toate astea oamenii de la tara spun ca s-au obisnuit cu conditiile. Si-au infrumusetat privatele cum au stiut ei mai bine. Au tras lumina, au pus cosuri de gunoi, iar pentru zilele friguroase chiar si resouri.

 

Fiecare dupa posibilitati. Asa si cu toaletele: unele sunt fixe, altele mobile. Ne-am lamurit cum stam la capitolul toalete iar pana acum, pe buna dreptate, tronam in fruntea rusinosului top.

 

Dar si cu apa este o problema. Am intalnit si olteni fericiti. Ceva mai instariti, oamenii si-au amenajat in casa spatiul pentru baie si, cam atat! Degeaba au tot ce le trebuie daca nu au si canalizare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate