ROMANCA cea mai fericita din LUME! MADALINA GHENEA, ceruta de SOTIE de GERALD BUTLER!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Modelul de origine romana, Madalina Ghenea l-a cucerit definitive pe celebrul actor de la Hollywood, Gerald Butler.

 Acesta n-a mai rezistat si a cerut-o de sotie, dupa cum vuieste toata presa de pe ste Ocean. Surse care au stat mai tot timpul pe urmele lor, spun ca cei doi deja au fost vazuti colindand magazinele de bijuterii in cautarea verighetelor perfecte acum cateva zile.

Actorul in varsta de 43 de ani a afirmat in interviurile pe care le-a dat in America ca Maddie, asa cum o alinta pe Madalina, este femeia perfecta s ica isi doreste sa se aseze la casa lui si sa aiba copii.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/gerard-butler-1647125a-68038200-c0d7d5b72bd00e8d7f90add48a998915.jpg
Cei doi s-au cunoscut in primavara anului trecut cand au filmat pentru o reclama impreuna, insa relatia si-au tinut-o ascunsa de ochii presei pana la sfarsitul anului cand au aparut impreuna la mai multe evenimente publice. Ultima data cand au fost vazuti impreuna a fost la targul de ceasuri de la Geneva, acum cateva zile.

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.