ROCHIA care a facut SENZATIE pe internet. Ce culoare are de fapt tinuta din imagine?

Unii au spus ca ar fi vorba despre albastru si negru in timp ce altii sustin ca ar fi vorba despre alb si auriu. Tu ce parere ai?

Fotografia de mai jos face furori pe internet dupa ce Caitlin McNeill, o tanara cantareata din Scotia, a postat pe un cont de socializare o fotografie cu noua ei tinuta. Tanara a fost surprinsa de faptul ca prietenii din lista ei vedeau cu totul alte nuante decat cele reale. Imaginea a fost redistrubuita pe cele mai populare retele de comunicare, postul devenind viral in scurt timp. Celebritati precum Kim Kardashian, Taylor Swift sau Kanye West s-au alaturat si acestei provocari. "Simt ca trebuie sa fie vreo chichita", a comentat Taylor Swift, in timp ce Kanye West a dat verdictul: albastru si negru. Sotia lui, insa, Kim Kardashian, a fost de alta parere: auriu si alb.

Si acum ar trebui sa nu mai prelungim suspansul! Rochia este, de fapt, albastra, avand inserata dantela neagra. Asa arata in original, insa camera celei care a facut fotografia avea culorile saturate.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate