Rihanna și-a uimit fanii: Artista a renunțat la peruci și extensii și și-a dezvăluit părul natural

Autor: Andrei Costanda

Rihanna și-a impresionat fanii părul său natural.

Sursa: Instagram / Fenty Hair

Rihanna și-a surprins admiratorii afișându-și părul natural la lansarea noii sale linii de îngrijire a părului, Fenty Hair, demonstrând încă o dată că este un adevărat trendsetter.

Rihanna, una dintre cele mai iubite și talentate artiste ale momentului, continuă să își surprindă fanii nu doar prin muzica sa, ci și prin schimbările spectaculoase de look.

Noul look al artistei

De-a lungul anilor, Rihanna a experimentat toate culorile și stilurile posibile de păr, fiind mereu în pas cu ultimele tendințe și chiar impunând noi direcții în materie de coafuri.

Deși nu a mai lansat un single de ani buni, concentrându-se pe viața de mămică, imperiul ei Fenty Beauty continuă să prospere, aducându-i anual milioane de dolari.

Recent, artista și-a lansat noua linie de îngrijire a părului, Fenty Hair, și a făcut o apariție memorabilă la evenimentul de lansare care a avut loc la Nya Studios din Los Angeles. La cei 36 de ani, Rihanna a renunțat la extensii și peruci, afișându-și părul natural, scurt și cârlionțat, ceea ce a stârnit admirația și entuziasmul celor prezenți.

„Știți cât de mult contează pentru mine să îmi schimb părul. Am avut aproape toate texturile, culorile, lungimile, de la împletituri la împletituri și până la natural- așa că lansez o linie flexibilă de produse. Fiecare produs este conceput pentru a întări și repara toate tipurile de păr, pentru că de asta avem cu adevărat nevoie”, a declarat Rihanna în timpul evenimentului, totodată a explicat și filosofia din spatele noii sale linii de produse.

Citește și: Cine este femeia găsită moartă într-o remorcă, în Oradea. Henriett Toth avea 31 de ani și a avut parte de un sfârșit crunt

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Când vor fi încărcate cardurile de alimente în luna iunie? Data la care românii vor primi 250 de lei

Rihanna și-a luat în serios rolul de mamă

În ultimii ani, Rihanna a decis să pună cariera pe locul doi, concentrându-se pe rolul său de mamă, pe care îl adoră. Relația ei cu A$AP Rocky, pe numele său real Rakim Mayers, a evoluat frumos, cei doi fiind prieteni de mulți ani și colaborând pe plan muzical.

A$AP Rocky a cântat în deschiderea turneului mondial Diamonds World Tour al Rihannei în 2013, iar Rihanna a apărut în videoclipul piesei sale „Fashion Killa” în același an.

Într-un interviu acordat revistei GQ în 2021, A$AP Rocky a vorbit deschis despre dragostea sa pentru Rihanna, numind-o „aleasa” și „dragostea vieții lui”. La rândul său, Rihanna a dezvăluit pentru Vogue în aprilie 2022 că nu avea inițial planuri să aibă copii, dar că viața i-a oferit o surpriză minunată.

„Întotdeauna am crezut că va fi mai întâi căsătoria, apoi un copil, dar cine naiba spune că trebuie să fie așa”, a spus Rihanna, subliniind că nu urmează neapărat regulile convenționale. După ce a devenit mamă, artista a declarat: „Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru”.

Rihanna continuă să inspire prin autenticitate și inovație, fie că este vorba de muzică, modă sau produsele de îngrijire a părului. Lansarea Fenty Hair marchează un nou capitol în cariera ei, unul în care pune accent pe naturalețe și îngrijirea autentică a părului.