Rezultatele TESTELOR ADN in cazul ororilor de la Caracal au aparut! Rezultatul e IREAL!

Legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. E a treia zi de percheziții în casa groazei. Anchetatorii caută în continuare probe. La fața locului se află și suspectul.

Citeste si: Ce s-a găsit până acum în “casa ororilor". Atenţie, informatii SOCANTE!

Un prim rezultat ADN arată că oasele găsite zilele trecute în curtea groazei sunt umane. Asta înseamnă că ar putea fi aduse noi acuzații, cum ar fi cea de omor deosebit de grav. În continuare însă nu există o confirmare clară că Alexandra Măceșanu ar fi fost ucisă.

Citeste si: Declaraţiile complete date de Gheorghe Dincă în faţa procurorilor DIICOT: "Mi s-a prezentat fotografia numitei M. Alexandra Mihaela şi...

Este nevoie însă de noi teste, asta deoarece oasele umane găsit sunt alterate și sunt necesare probe suplimentare.

Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Citeste si: ULTIMA ORA! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in Romania impreuna cu cei 4 copii. Ce se intampla acum, acasa la presupusul criminal din Caracal

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate