Rezultate Evaluare Nationala 2019: Vezi toate notele pe judete

,

Rezultate Capacitate 2019.De notele de la Evaluarea Națională depinde admiterea la liceu, iar emoțiile sunt foarte mari.


In articol:

  Marți, 25 iunie, între orele 14:00 și 20:00, pot fi depuse contestațiile. Profesorii evaluatori au la dispoziție 3 zile pentru soluționarea contestațiilor.

  Rezultatele examenului de Evaluare Naţională au fost publicate pe edu.ro. 

  Rezultate Evaluare Nationala 2019. Vezi toate notele de la EDU.RO. Rezultatele --->> publicate AICI

  Rezultate Capacitate 2019. Vezi toate notele de la EDU.RO. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

  Rezultate Evaluare Nationala 2019 . Vezi toate notele de la EDU.RO. Evaluarea Naţională se desfăşoară, anual, într-o singură sesiune.

  Rezultate Capacitate 2019. Vezi toate notele de la EDU.RO. Media generală obţinută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

  Rezultate Evaluare Nationala 2019 . Vezi toate notele de la EDU.RO. Absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea continua studiile în învăţământul liceal sau profesional, fiind asigurate locuri pentru toţi elevii care au finalizat ciclul gimnazial.

  Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial (metodologia de organizare și desfășurare a examenului în anul școlar 2018-2019 este disponibilă atașat - primul document din secțiunea Cadru normativ). 

  Atenție! Contestațiile se primesc până la ora 20.00. Profesorii evaluatori au la dispoziție 3 zile pentru soluționarea lor. Rezultatele finale de la Evaluarea Națională vor fi afișate pe 29 iunie 2019 și aici vor fi incluse și contestațiile. Trebuie să știți că fiecare lucrare de examen este corectată și punctată de către doi profesori, care lucrează în săli separate. Evaluarea se face în urma unui barem exact.

  Examenul se desfașoară, anual, într-o singură sesiune. Atât candidații proveniți din învățământul de stat, cât și cei din învățământul particular au dreptul sa susțină examenul fără taxă.

  Media obținută la EN VIII este un criteriu esențial pentru admiterea în învățământul liceal.

  Citeste cele mai actualre subiecte ale zilei AICI

  Citeste si: SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ. Ce au avut de rezolvat elevii la MATEMATICĂ - FOTO

   

   

   

  Citește și:

  Prima fotografie cu Plusica dupa ce s-a despartit de iubitul ei! A slabit si e mai sexy ca oricand

  DEZASTRU PLANETAR Banchiza arctică a ajuns la cea mai mică suprafață a sa din istoria măsurătorilor

  Berna de la "Puterea dragostei", apariție incendiară pe plajă. Uite pe cine are lângă ea

  Raluca vine in sezonul doi ''Puterea dragostei''? Ce mesaj le-a transmis fanilor: ''Cu forte proaspete''

  Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de miercuri, 28 octombrie - VIDEO


  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Te-ar mai putea interesa
  Cookies