Rezoluţii de nou an: ia-ţi toate electrocasnicele de care ai nevoie cu Credex!

Se spune că este bine să îţi începi anul cu obiecte noi, care să te ajute să laşi în urmă ceea ce e inutil şi să intri într-o perioadă plină de belşug.

Ca să poţi să îţi cumperi tot ce visezi pentru locuinţă, fără a avea grija bugetului, e de ajuns să îţi faci cumpărăturile de la Altex prin sistemul de rate Credex. Te învăţăm cum faci asta, simplu şi fără nicio bătaie de cap!

Ce este de fapt Credex

Ai putea spune că este varianta perfectă pentru acele momente în care îţi doreşti să cumperi produse pentru tine şi locuinţa ta, însă dispui de un buget limitat. E o soluţie financiară de încredere, de care poţi beneficia foarte uşor şi pentru care nu ai nevoie de un teanc de acte. De asemenea, sistemul de rambursare este unul care îţi permite să returnezi banii în până la 60 de rate, atunci când cumperi de la Altex şi Media Galaxy.

Cum accesezi creditul

Există două variante prin care poţi beneficia de Credex: online sau în magazinele Altex şi Media Galaxy. Dacă te gândeşti să cumperi de pe internet, astfel încât ceea ce comanzi să-ţi ajungă direct la uşă, iată ce paşi ai de urmat:

1. Alegi în primul rând produsele pe care ţi le doreşti, apoi atunci când ai de completat modalitatea de plată, optezi pentru a achita cu “Rate online prin Credex”.

2.  Intri rapid în legatură video cu un consultant financiar, iar contractul îl semnezi tot online, astfel încât să nu mai fie necesar să te deplasezi. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai la îndemână cartea de identitate şi că dai comanda de pe un dispozitiv ce îţi permite accesul la o cameră video şi la un microfon, astfel încât să poţi comunica fără nicio dificultate cu consultantul.

În eventualitatea în care se întâmplă să întâmpini probleme cu utilizarea camerei şi microfonului, trebuie doar să apelezi departamentul de Call Center, iar unul dintre reprezentanţii Credex îţi va oferi tot sprijinul necesar pentru finalizarea cererii de credit.

Citeste si: ȘOC TOTAL! Rușii amenință în mod direct România: Vor exista consecințe! - capital.ro

3. Pasul cel mai plăcut şi mai aşteptat, mai ales atunci când îţi cumperi acele electrocasnice la care visai de atâta timp: te bucuri de produsele comandate, ce ajung direct la tine acasă, prin curier.

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a putea beneficia de Credex

Soluţia de finanţare Credex nu presupune multe condiţii suplimentare, astfel încât accesarea să se poată face simplu şi rapid: dacă lucrezi, este necesar să ai cel puţin trei luni de vechime la actualul loc de muncă, iar ca documente nu vei avea nevoie decât de actul de identitate. În cazul în care eşti pensionar, va fi nevoie să prezinţi cuponul de pensie. De asemenea, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliul stabil în România, iar ca vârstă să te încadrezi între 18 şi 70 de ani.

Ce aduce nou 2019 pe piaţa electrocasnicelor

Sfârşitul lui 2018 a venit cu o surpriză pentru toţi cei care îşi doreau să schimbe aparatele vechi din casă cu altele noi şi mult mai performante. Altex s-a alăturat programului Rabla pentru electrocasnice, lansat de Ministerul Mediului, oferind astfel românilor posibilitatea de a beneficia de reduceri consistente la achiziţionarea aparatelor frigorifice, maşinilor de spălat şi aparatelor de aer condiţionat.

Ca să beneficiezi de reducerile din programul Rabla, trebuie doar să accesezi aplicaţia electronică de pe website-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să urmezi paşii indicaţi, completând cu atenţie datele care ţi se solicită. Ulterior completării, vei primi un voucher ce se va scădea din valoarea finală a facturii produselor achiziţionate, iar predarea echipamentului vechi îl vei face odată cu primirea celui nou.

Voucherele se acordă pentru achiziţionarea produselor electrocasnice din categoria maşinilor de spălat rufe, frigiderelor, combinelor, lăzilor frigorifice şi aparatelor de aer condiţionat şi au valori între 200 şi 400 de lei, în funcţie de tipul de aparat cumpărat: 200 de lei pentru maşini cu eficienţă A++, 300 de lei pentru maşini cu eficienţă A+++, 300 de lei pentru aparate de aer condiţionat cu eficienţă A+++ sau A++ la răcire, 300 de lei pentru aparate frigorifice A++ şi 400 de lei pentru aparate frigorifice A+++.

Schimbul se face în raport de 1 la 1: pentru un frigider nou, dai unul vechi, pentru o maşină de spălat nouă, una veche şi tot aşa. Poţi cumpăra astfel câte un produs din fiecare categorie ce face parte din program.

Asta înseamnă că dacă ai ca rezoluţie pentru noul an să îţi echipezi casa cu aparatură modernă, care să îţi uşureze viaţa, de acum îţi este mai uşor să o faci. Profită de programul Rabla şi de soluţia de finanţare Credex şi dăruieşte-ţi o casă ca în poveşti.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies