REVOLTATOR! Cum fac firmele de asigurari din Italia afaceri morti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 17:15

Familia Chelaru din Botosani a fost victima sigura.

Baiatul de 11 ani care se juca pe marginea strazii a fost accidentat mortal de un sofer in varsta de 20 de ani. Romanul conducea o masina inmatriculata in italia, iar in acest caz, conform legii, firma de asigurari din peninsula trebuia sa despagubeasca familia. Parintii copilului n-au stiut insa nimic, pana cand n-au fost contactati de cineva din Italia.
Fara sa se gandeasca la consecinte, membrii familiei Chelaru, vrajiti de ideea ca ar putea obtine o suma de bani imensa, au facut tot ce li s-a spus.
Si uite asa, cu toate actele oamenilor, femeia a disparut. A facut demersurile necesare pentru ca ea sa incaseze de la firma de asigurari din Italia suma de bani oferita drept despagubire si apoi a disparut. In urma sa, insa, a aparut altcineva.

Cand si-a dat seama ca totul a fost o inselatorie, barbatul a sunat la Consulatul Romaniei in Italia si asa a aflat ca pagubiti ca el mai sunt multi, iar pe unele victime au si ajuns sa se bata cei care au adulmecat mirosul banilor.
Cazul celor 6 romani morti in accidentul de microbuz din Calabria pe care s-au batut reprezentantii serviciilor de pompe funebre i-a revoltat la maximum atat pe italieni cat si pe romani. Inclusiv presedintele Italiei, Giorgio Napoletano s-a sesizat. Insa nimeni nu a spus pana acum ca mortii romani din Italia aduc milioane de euro in conturile unor avocati din peninsula.

Federica este una dintre persoanele care a decis sa vina in ajutorul romanilor victime ale accidentelor rutiere sau de munca din Italia.
Ne-a pus la dispozitie o procura semnata de una dintre victime. Sute de romani care au avut accidente de munca sau de circulatie in Italia au cazut pana acum prada avocatilor din peninsula din cauza necunoasterii legislatiei.

 

Taguri:

După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.