Revin ploile? Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Cum va fi starea vremii vineri si sambata, potrivit estimarilor meteorologilor.Vineri

In Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 4...5 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

In tara

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si partial in cele centrale, dar numai izolat si trecator vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova si Dobrogea, precum si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade. Izolat, dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata, iar in depresiuni, de bruma.

Sambata

In Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, iar procesul de incalzire va continua. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 18...19 grade, iar cea minima de 4...5 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca pana spre 1...2 grade.

In tara

Vremea va fi frumoasa, iar temperaturile diurne vor fi mai ridicate decat in ziua anterioara. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile estice si sud-estice. Maximele termice se vor incadra, in general, intre 12 si 20 de grade, iar minimele intre -2 si 9 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana in jurul a -6 grade. Cu totul izolat, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata, iar in estul Transilvaniei si in Moldova si de bruma.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate