Revenire specataculoasa la "Te vreau langa mine"! Iulia si Serban isi doresc sa fie acceptati din nou in emisiune, insa totul depinde de decizia colegilor lor! Iata ce marturisiri au facut cei doi si ce hotarare s-a luat in privinta acestora

Mai hotarati ca niciodata, Iulia si Serban au fost intampinati cu multe comentarii.

Iulia si Serban au venit cu mult entuziasm in platou, exprimandu-si dorinta arzatoare de a reveni in emisiune. Cei doi au fost la intalnire pentru a lamuri situatia lor complicata si dupa multe discutii au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc si nu au sentimente  unul pentru celalalt.
"Ne-am intalnit, am discutat si am ajuns la o concluzie amandoi, de a merge fiecare pe drumul lui si am  dori a revenim aici, in platou, sa ne gasim jumatatea!", a spus Iulia.

Concluzionand ca nu pot forma un cuplu in afara emisiunii, Iulia si Serban si-au exprimat dorinta de a reveni in emisiune, pentru a-si cauta partenerii potriviti.
"Am decis ca eu s-o las in pace pe Iulia, nu-i mai fac avansuri, nu-i mai fac nimic, o las in drumul ei, eu ma duc in drumul meu, sa-mi gasesc pe cineva! E mai bine sa fim pe drumuri diferite!", a zis Serban.
Iata ce pareri si comentarii au avut ceilalti colegi despre dorinta celor doi si ce hotarare s-a luat in privinta lor:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate