Reuniune de gradul 0 între Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey! Ce au făcut Nedim, Cenk, Cemre și Ceren, îndrăgitele personaje din serial, pe perioada carantinei

,
nemilosul istanbul
Cemre si Cenk, pe platourile de filmare ale serialului "Nemilosul Istanbul"

Lui Berker Guven i s-au alăturat Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey, întâlnire care a fost transmisă în direct pe canalul YouTube.


In articol:

Berker Güven, tânărul actor care interpretează personajul Nedim, din serialul “Nemilosul Istanbul” și-a strâns prietenii din serial și a organizat, în mediul online, o întâlnire fascinantă de-a dreptul, împreună cu aceștia.

Berker Güven a avut o conversație plăcută cu colegii săi din îndrăgita producție “Nemilosul  Istanbul”, iar unul dintre momentele urmărite la intensitate maximă de către fani a fost acela în care Nedim, Berker Güven, și Cenk, Ozan Dolunay au <recunoscut> că sunt prieteni buni, dincolo de micul ecran.

Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey s-au reunit in mediul virtual!

Un fan le-a transmis celor doi îndrăgiți actori: „Am văzut o prietenie foarte frumoasă între Ozan Dolunay și Berker Güven. Prietenia lor este atât de frumoasă. (…). Ce bine că s-a făcut o astfel de emisiune” a comentat acesta.

Berker Güven, care a fost foarte emoționat datorită acestei prime transmisii live, a declarat că în special Sera Kutlubey și Ozan Dolunay i-au fost de mare ajutor și au fost întotdeauna alături de el, în proiectul “Nemilosul Istanbul”.

Mai mult, cei patru tineri actori le-au dezvăluit fanilor ce au făcut ei pe durata carantinei. Astfel, Berker Güven spune că și-a descoperit o serie de hobby-uri: „Am devenit un obsedat al hobby-urilor. Am facut câte ceva toată ziua. Am început să pictez, mi-am cumpărat o chitară. Încerc să cânt la acest instrument și iau lecții de pe internet”, a spus actorul.

Citeste si: Cenk recurge la un gest extrem! Afla ce se va intampla la conacul Karacay, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

actorii din serialul nemilosul istanbul
Nedim, Cenk, Cemre și Ceren s-au reunit in mediul virtual pentru o conversatie savuroasa!

Bahar Șahin a mărturisit că a ieșit rar din casă și doar pentru strictul necesar, de frică virusului: „Am mers la piață o dată pe săptămână. Mă simțeam în pericol la Supermarket, îmi era frică să merg acolo, iar la piață am mers o dată pe săptămână, doar pentru strictul necesar”, a spus Bahar.

Frumoasa Sera Kutlubey le-a împărtășit fanilor că, tot în această perioada, ea s-a <refugiat> în cărți, preferând să citească în majoritatea timpului, iar Ozan Dolunay și-a îndreptat atenția către muzică, lectură și … gătit: „Am devenit  obsedat de muzică, cânt la chitară. (…) Am citit multe cărți … am încercat să-mi fructific cât mai bine timpul petrecut acasă. M-am apucat chiar sa gătesc, și chiar îmi place”, a spus Ozan.

Pe cei patru tineri actori, Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey, îi puteți urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, în “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Seniz primeste cea mai crunta pedeapsa din partea destinului! Cenk se prabuseste neputincios in scaunul cu rotile! Afla ce se va intampla ASTAZI, 18 noiembrie, in serialul...

Scandal: Țările europene ar putea da în judecată AstraZeneca

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Cenk recurge la un gest extrem! Afla ce se va intampla la conacul Karacay, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 27, sezonul 1, marti, 17 noiembrie- VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies