Reteta Tort Diplomat cu fructe de padure! Toate ingredientele costa doar 40 de lei

,

Cost estimativ: 40 lei pentru 10 persoane

Citeste si: Secretele celui mai bun TIRAMISU pentru masa de sarbatori! Iata care sunt trucurile folosite de marii cofetari!

Tort diplomat cu fructe de primavara
Cost estimativ: 40 lei pentru 10 persoane
Ingrediente
Pentru blat:
4 oua
4 linguri faina
4 linguri de zahar
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie (vezi reteta http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/pandispan_39535.html#view
)
Pentru crema:
6 oua
400 ml lapte
150 g zahar
Un plic gelatina
400 ml frisca lichida
Fructe de primavara
Menta proaspata
Mod de preparare
Se face un pandispan dupa reteta clasica (vezi reteta http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/pandispan_39535.html#view)
Se taie blatul de pandispan si se pune la baza unei forme de tort.
Se adauga fructele intr-un mod estetic, apoi se toarna crema.
Crema
Se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva, apoi, dupa ce s-au dublat in volum, se adauga laptele, se pune totul pe foc si se amesteca energic pana cand se ingroasa.
Se adauga gelatina inmuiata in prealabil in cateva linguri de apa rece, apoi se lasa sa se raceasca putin.
Se adauga frisca batuta bine, apoi, crema obtinuta se toarna peste fructe.
Se niveleaza frumos, se orneaza cu menta si cu fructe, apoi se da la rece cateva ore.


Ingrediente


Pentru blat:
4 oua 
4 linguri faina
4 linguri de zahar
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie 

Pentru crema:
6 oua
400 ml lapte
150 g zahar
Un plic gelatina
400 ml frisca lichida
Fructe de primavara
Menta proaspata


Mod

de preparare

Se face un pandispan dupa reteta clasica.
Se taie blatul de pandispan si se pune la baza unei forme de tort.
Se adauga fructele intr-un mod estetic, apoi se toarna crema.

Crema
Se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva, apoi, dupa ce s-au dublat in volum, se adauga laptele, se pune totul pe foc si se amesteca energic pana cand se ingroasa. 

Se adauga gelatina inmuiata in prealabil in cateva linguri de apa rece, apoi se lasa sa se raceasca putin. 
Se adauga frisca batuta bine, apoi, crema obtinuta se toarna peste fructe. 
Se niveleaza frumos, se orneaza cu menta si cu fructe, apoi se da la rece cateva ore.

Citeste si: Rețetă pentru Albă ca Zăpada. Ingredientul secret care o face delicioasă

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies