Sari la conținut

Reteta pentru cel mai delicios snitel din piept de pui

Reteta pentru cel mai delicios snitel din piept de pui

Pentru snitele delicioase de pui nu mai folosi pesmet. Iata ingredientul care il face delicios

Ingrediente:

600 g piept de pui

150 g parmezan ras marunt

2 oua

100 g pesmet

sare si piper, rozmarin

putin patrunjel proaspat (optional)

Mod de preparare:

Pui in crusta de parmezan – reteta simpla, delicioasa, rapida si extrem de gustoasa!

O alternativa mai rapida si mai sanatoasa la clasicul snitel – mai ales daca decizi sa il faci la cuptor in loc sa prajesti in tigaie!

Taie felii subtiri pieptul de pui. Asezoneaza fiecare bucata cu sare si piper.

Pregateste 3 vase: in unul pune parmezanul ras, in unul ouale batute si in altul pesmetul.

Toaca patrunjelul si amesteca-l cu ouale batute, impreuna cu rozmarinul.

Incinge tigaia. Da, pe rand, fiecare bucata prin: a) parmezan (scutura excesul); b) ouale batute (lasa excesul sa se curga); c) pesmet. Incinge putin ulei in tigaie. Pune 2-3 bucati de pui (nu inghesui mai multe, nu are rost.

Decat daca ai o tigaie mai mare) si lasa-le la prajit 4-5 minute. (Daca vezi ca se prajeste prea repede crusta, da focul mai mic).Intoarce pe partea cealalta, mai lasa 5 minute la prajit si scoate-le pe o farfurie. 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net