Reteta de la manastirea Prislop: cum fac maicutele ardeii umpluti de post

Asa fac maicutele cei mai buni ardei umpluti de post. Sunt deliciosi si consistenti.

Ingrediente:

5 ardei grasi, rosii
2 cepe
1 ardei verde
5-6 ciuperci champignon
2 morcovi
100 gr orez
2 rosii
350 ml suc de rosii
1 legatura patrunjel
1 lingurita boia dulce
1 legatura marar
6 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare:


Spala bine ardeii grasi si cu grija decupeaza cotorul si indeparteaza-l. Curata partea cu seminte si pastreaza restul pentru a forma un capac.
Curata si spala restul legumelor. Toaca ceapa marunt iar ardeiul si ciupercile in cubulete mici. Morocovul se da prin razatoarea mica.

Intr-o oala adauga uleiul impreuna cu ceapa si caleste pana cand aceasta devine opaca. Adauga apoi morcovul si ardeiul si continua sa calesti totul inca un minut, apoi adauga ciupercile, boiaua de ardei si putina sare. Lasa legumele sa fiarba in suc propriu timp de un minut.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.





 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate