Reptilele lovesc din nou Capitala! Șerpii au invadat un cartier din București. Au fost surprinși inclusiv în scara blocului

,
Șerpi

Reptilele lovesc din nou Capitala! Șerpii au invadat un cartier din București. Au fost surprinși inclusiv în scara blocului

[Sursa foto: Facebook]

Invazie de șerpi în București! Reptilele au fost observat în grădina unui bloc din Capitală, dar au intrat chiar și în scara blocului.


In articol:

Grădina unui bloc din București, în Sectorul 3, a fost invadată de șerpi. Mai multe reptile au fost surprinse în scara blocului, iar locatarii se tem că vor reuși să intre și în apartamente.

Șerpii au invadat grădina unui bloc din Capitală! Au fost văzuți inclusiv în scara blocului 

Șerpi

Șerpii au invadat grădina unui bloc din Capitală! Au fost văzuți inclusiv în scara blocului 

[Sursa foto: Facebook]

Un locatar din Sectorul 3, București, a filmat un șarpe care a intrat în scara blocului și a urcat fotografiile pe pagina sa de Facebook, potrivit stirilekanald.ro.

„Este plin de șerpi în grădina blocului. E posibil așa ceva? Este plin de șerpi în grădina blocului L16( scara 5) de pe strada Jean Steriadi”, a transmis locatarul. 

Pe lângă asta, locatarii au descoperit și un cuib de șerpi în grădina de lângă bloc. Potrivit oamenilor, șerpii deja s-au înmulțit și își dezvoltă cuibul. 

Citeste si: Alertă în Târgu Jiu și Motru! Locatarii nu mai ies din cauza șerpilor de peste 1.5 metri. Sunt peste tot pe străzi și în mașini

Cei mai mari șerpi au doi metri lungime, iar oamenii se tem ca nu cumva aceștia să-şi facă drum și în apartamente.

Există și oameni care, într-o notă ironică, spun că șerpii benefici, pentru că sunt buni vânători când vine vorba despre rozătoare.

Specialiștii au declarat că șerpii nu sunt, din fericire, veninoși, ci sunt doar șerpi de apă sau de grădină, deci nu reprezintă niciun pericol, dar cu toate astea, este recomandat să nu ne apropiem de ei. Șarpele a fost observat la intrarea în bloc, în scară, iar locatarii sunt de părere că reptila a intrat în bloc în momentul în care a găsit uşa deschisă, pentru a se aerisi scara.

Citeste si: A fost atacată o navă rusă de lângă Insula Șerpilor! Barca a luat foc după ce a fost lovită de un proiectil lansat de armata ucraineană în acea zonă

Cu toate acestea, nu este singurul șarpe care a fost văzut de locatari. O femeie a declarat că a văzut doi șerpi mai mici și că, cel mai probabil, există în zonă şi un cuib. Specialiștii au mai sfătuit locatarii să nu interacționeze deloc cu șerpii, fiindcă nu se știe ce pericol reprezintă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Lovitură pentru Vladimir Putin! SUA impune sancțiuni împotriva unui apropiat al liderului rus

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rusia acuză SUA că „adaugă combustibil la foc” prin trimiterea de rachete cu rază mai mare de acțiune în Kiev

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies