Renumitul neurochirug Vlad Ciurea nu ii mai da nicio sansa lui Gabriel Cotabita! "Sansele lui de supravituire sunt minime! Cam una la un milion!"

Gabriel Cotabita a suferit un accident vineri dupa amiaza atunci cand se afla intr-o sala de sport a unui hotel din centrul Bucurestiului.

Atunci s-a speculat ca este vorba de infarct, dar pana la urma se pare ca este vorba de un edem cerebral. De atunci, artistul a fost supus unor diverse analize, dar semnele nu sunt deloc bune.
Ultimul RMN facut de Cotabita a fost analizat si de catre cel mai cunoscut neurochirug, Vlad Ciurea, cel care nu crede prea mult in sansele de supravietuire ale artistului. "Eu nu am vazut pacientul. El este la Spitalul de Urgenta Floreasca si este ingrijit extraordinar de bine. RMN-ul facut arata doua lucruri: in acest RMN apare notiunea de leziuni ischemice difuze, ceea ce inseamna ca vasele sangvine ale domnului Cotabita nu sunt in perfecta stare de functionare. La del si in creier in care vasele sunt partial sau total inchise asta inseamna ca in creier nu mai intra oxigen sau glucoza, elementele care alimenteaza celulele nervoase, asa ca, rand pe rand, cad celulele nervoase si centri nervosi. Suferinta creierului domnului Cotabita este foarte grava si, personal, nu cred intr-o revenire a functiilor cerebrale. Sansele lui de supravietuire sunt minime. Acum se asteapta si se lupta pana in ultima clipa. Din pacate este doar o sansa la un milion sa isi revina", a spus pentru WOWbiz medicul Ciurea.

Atunci s-a speculat ca este vorba de infarct, dar pana la urma se pare ca este vorba de un edem cerebral. De atunci, artistul a fost supus unor diverse analize, dar semnele nu sunt deloc bune. Ultimul RMN facut de Cotabita a fost analizat si de catre cel mai cunoscut neurochirug, Vlad Ciurea, cel care nu crede prea mult in sansele de supravietuire ale artistului:

"Eu nu am vazut pacientul. El este la Spitalul de Urgenta Floreasca si este ingrijit extraordinar de bine. RMN-ul facut arata doua lucruri: in acest RMN apare notiunea de leziuni ischemice difuze, ceea ce inseamna ca vasele sangvine ale domnului Cotabita nu sunt in perfecta stare de functionare. La fel si in creier, unde vasele sunt partial sau total inchise. Asta inseamna ca in creier nu mai intra oxigen sau glucoza, elementele care alimenteaza celulele nervoase, asa ca, rand pe rand, cad celulele nervoase si centri nervosi.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

Suferinta creierului domnului Cotabita este foarte grava si, personal, nu cred intr-o revenire a functiilor cerebrale. Sansele lui de supravietuire sunt minime. Acum se asteapta si se lupta pana in ultima clipa. Din pacate este doar o sansa la un milion sa isi revina", a spus pentru WOWbiz medicul Ciurea.

Profesor Doctor Vlad Ciurea

##VIDEO137908##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies