Rent a car, o practică convenabilă pentru cei care ajung în țară - cum sună ofertele de la FMN Rent

,

Dacă până la un moment dat asociam imediat ideea de rent a car cu cei din lumea de business, acum lucrurile s-au mai schimbat. Agențiile de profil au arătat deschidere în a face lista de opțiuni mai vastă și astfel disponibilă pentru un public mai larg.

Să închiriați o mașină sună ideal mai ales când aveți în plan distanțe variate, când doriți să vizitați mai multe locații. Acum, rent a car este asociat și cu ideea de confort, căci vă permiteți să vă faceți drumurile dorite fără să mai depindeți de cine știe ce factor- programul altora, traficul, opririle dese ale mijloacelor de transport în comun etc.

O altă practică destul de avantajoasă este închirierea direct din aeroport. Iar când aveți nevoie de masini de inchiriat in Otopeni FMN Rent poate avea un răspuns potrivit.

Închiriere și predare în aeroport

Mai ales acum când contextul pandemic a trecut, când zborurile sunt tot mai frecvente, a crescut și interesul pentru rent a car. Asta pentru că este practic și comod să aveți mașina dorită, imediat pregătită de preluare din aeroport. Chiar dacă aveți o cursă întârziată, dacă veți ajunge la miez de noapte în țară sau atunci aveți decolarea din țară spre altă destinație, veți avea posibilitatea de a prelua și/sau preda mașina direct în aeroport.

O astfel de practică o regăsim și în lista de servicii de marca FmnRent.ro. Agenția în cauză a pus punctul pe i și prin serviciile de acest gen se adresează deci în mod special celor care călătoresc cu avionul. Fie că vă deplasați în interes profesional sau personal, la plecare din aeroport, respectiv la sosirea aici veți avea parte de o mașină gata pregătită.

Prin cei de la FMN Rent puteți închiria din aeroportul din București, Timișoara, Cluj, Craiova, Brașov sau Sibiu. Din București puteți prelua și de la gară sau oriunde de pe raza orașului. Iar predarea trebuie să fie în unul din punctele lor.

În prețul de închiriere aveți și asigurarea obligatorie

Mașinile astfel închiriate sunt pregătite de drum.

În prețul plătit de închiriere aveți inclusă și asigurarea obligatorie RCA. După preferințe, în momentul în care solicitați închirierea, puteți opta și pentru asigurare de tip standard sau full. Puteți include de asemenea și serviciul de protecție geamuri, oglinzi, parbriz, lunetă și anvelope sau puteți solicita scaun de copil ori alte dotări extra, cum ar fi lanțurile sau conexiunea la wifi. Inclus în preț aveți protecție anti-furt și anvelope de iarnă.

Numărul de kilometri este nelimitat. Iar din flota auto aici puteți alege atât acele mașini automate, cât și cu cutie de viteze manuală, mașini de oraș, compacte sau cele de tip minivan ori SUV.

Prețul de închiriere este per zi și este imediat afișat fiecărui tip de mașină în parte. Veți ști de la bun început ce costuri sunt implicate. Iar despre rezervare, de preferat să fie făcută din timp, să vă rezervați mașina dorită online. Adică să plănuiți perioada de închiriere, altfel vă veți mulțumi cu ce model de mașină veți găsi în momentul în care solicitați închirierea de la sediul agenției.

Descoperiți online ce mașini de închiriat în Otopeni sunt disponibile din pagina oficială.

 

Contact:

 

+40742.923.150

office@fmnrent.com

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Kanal D, lider de piață, în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”. Stația a acumulat o cotă de piață de peste 20% la nivelul populației din întreaga țară

Summitul G7 s-a deschis la castel: Primele decizii luate de cei mai puternici lideri ai lumii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sâmbătă, începând cu ora 15.00, echipa ROventura vă invită într-un periplu ce se întinde din Țara Zărandului până în dulcea Moldovă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies