Renegata de familie, Hulya ajunge in strada! In aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod al serialului turcesc „Bahar: Viata furata”

Efsun ajunge in final la Nuran, acolo unde fetita locuieste cu Bahar si Ates, dar are parte de o surpriza neplacuta. Fetita nu vrea sa auda de ea si ii cere sa plece.

Efsun este devastata de respingerea venita din partea lui Nuran. Pentru ea numaratoarea inversa a inceput. De indata ce testul ADN facut de Ates va dovedi ca el este tatal fetitei, Efsun o va pierde pe Nuran pentru totdeauna. De aceea ea isi joaca ultima carte si isi pune in aplicare mecanismul de intrigi si de minciuni.

Convinsa ca Hulya este responsabila de tot raul petrecut in familia ei, Efsun se aliaza cu interlopul Behcet pentru a distruge familia Atahan.

Hulya trece de la extaz la agonie. Kenan ii cere sa se recasatoreasca cu el, fapt care o bucura peste masura pe Hulya. Numai ca fericirea ei este de scurta durata. Planul de razbunare al lui Behcet si Efsun incepe sa dea roade. Hulya ajunge in strada, singura si fara niciun ajutor.

Nu rata un nou episod al serialului „Bahar: Viata furata”, care se va difuza in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate