Regrete si emotii la finalul filmarilor pentru serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum au fost surprinsi actorii la petrecerea inchinata marelui succes al productiei!

Actorii din distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra" s-au reunit la o petrecere grandioasa la scurt timp de la incheierea filmarilor.

Serialul turcesc "Lacrimi la Marea Neagra" s-a bucurat de un succes urias in Turcia. Inca de la primele difuzari, productia a inregistrat audiente record, cumuland peste 40% cota de piata. Insa a inregistrat un succes considerabil chair si tarile in care a mai fost difuzat.

Serialul care a ilustrat remarcabil povestea lui Nefes, o femeie care a luptat sa isi recapete libertatea, dupa ce ani la rand fusese supusa violentelor fizice si traumelor psihice. 
Productia a adus astfel in prim plan o problema tulburatoare si o realitate dureroasa: violenta domestica. Actiunea serialului "Lacrimi la Marea Neagra" s-a desfasurat, in mare parte, pe tarmul turcesc al Marii Negre, in provincia Trabzon.
Actorii principali ai serialului, Nefes si Tahir si-au petrecut cel mai mult timp cu filmarile la conacul familiei Kaleli.
Aflata in regiunea Trabzon, pe un drum greu accesibil, in mijlocul unor plantatii de aluni, casa pare desprinsa parca din basme, fiind un punct de referinta pentru istoria arhitecturala turca. Dincolo de portile inalte, echipa de filmare e in forfota - actori, cameramani, regizori, producator, staff tehnic, make-up artisti si stilisti, cu totii sunt prinsi in febra pregatirilor pentru momentul “Actiune”.
Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" au petrecut mult timp impreuna pe platourile de filmare, unde in ciuda rivalitatilor si momentelor violente traite din cauza scenariului, acestia au legat prietenii frumoase.
Daca in serial cei doi actori sunt ce mai mari dusmani, in realitate, Ulas Tuna Astepe si Mehmet Ali Nuroğlu s-au inteles de minune, ba mai mult decat atat au ajuns sa se considere chiar si buni prieteni, dupa ce s-au cunoscut mai bine.
Unul dintre cele mai frumoase momente a fost acela in care toti actorii si colegii din echipa de productie s-au reunit alaturi de regizori si de echipa tehnica, pentru a sarbatori marele succes al serialului la care au lucrat vreme de doi ani, devenind o adevarata familie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate