Regina Elisabeta a II-a, refuzată de Rafael Nadal! Ce propunere i-a făcut suverana Marii Britanii marelui campion de tenis spaniol: "A fost dezamăgitor"

,
Rafael Nadal Wimbledon 2022

Rafael Nadal la Wimbledon 2022

[Sursa foto: Facebook Rafael Nadal]

Rafael Nadal a refuzat o invitație pe care i-a făcut-o Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.


In articol:

Regina Elisabeta a II-a l-a invitat pe Rafael Nadal să petreacă puțin timp cu ea în timpul unei vizite rare pe care suverana a făcut-o la Clubul All England. 

Se întâmpla în 2010, dar spaniolul a fost nevoit să refuze invitația. A recunoscut că i-a părut tare rău.

„A fost dezamăgitor pentru mine, dar cei de la club știau că am rutina mea înainte de meci. Știam că va fi o competiție dificilă. A trebuit să mă antrenez atunci, așa că mi-a fost imposibil să o cunosc pe Regină”, declara Rafael Nadal atunci când a primit invitația, potrivit okmagazine.ro. „Trebuia să exersez în acel moment, așa că mi-a fost imposibil să o cunosc”, a precizat Nadal.

Regina Angliei nu a participat la Wimbledon decât de 4 ori de când a devenit suverana Marii Britanii. În 2010 era prima oară când participa din 1977 până atunci. 

Nadal se aștepta să o cunoască pe Regina Angliei după ce avea să câștige meciul contra olandezului Robin Haase, dar suverana a plecat după meciul disputat de britanicul Andy Murray.

„Serios, am crezut că Regina va fi la meciul meu și mi-ar fi plăcut să am șansa de a o întâlni după meci.

Dar nu a fost posibil, pentru că Regina a plecat înainte. Pentru mine a fost dezamăgitor”, preciza Nadal. Marele campion de tenis spaniol, deținător acum al 22 de turnee de Grand Slam, susține că decizia lui de a o refuza pe Regină nu a reprezentat o lipsă de respect față de suverana Marii Britanii. Nadal a explicat că trebuia „să facă ceea ce credea că este mai bine pentru a câștiga meciul”.

Rafael Nadal

Rafael Nadal deține 22 de turnee de Grand Slam

[Sursa foto: Facebook Rafael Nadal]

Rafael Nadal, deținător a 22 de turnee de Grand Slam

Rafael Nadal a cucerit în 2022 primele 2 turnee de Grand Slam ale anului: Australian Open și Roland Garros. 

La Wimbledon, în acest an, Nadal a ajuns până în semifinale, dar nu a disputat meciul contra australianului Nick Kyrgios din pricina unei accidentări.

Turneul a fost câștigat, în cele din urmă, de sârbul Novak Djokovic, acesta ajungând și el la 21 de turnee de Grand Slam.

Între Nadal și Djokovic se dă o luptă importantă în privința tenismenului care deține cele mai multe turnee de Grand Slam din istorie. Nadal conduce acest clasament, dar doar cu un singur turneu de Grand Slam în față. Pe locul 3 în istorie se află elvețianul Roger Federer, care deține 20 de turnee de Grand Slam. Cel mai probabil Federer se va retrage, după ce a lipsit o bună perioadă din competiții, fiind accidentat.

"O să lipsesc 3-4 săptămâni din circuit. Experiența mea cu acest tip de accidentare este deja foarte lungă. Mi s-a întâmplat în 2009 la US Open și în alte ocazii. Sper că următoarele săptămâni să-mi permită să mă odihnesc și să mă recuperez, ideea mea este să fiu prezent la Montreal.  Voi continua să mă antreneze și să respect calendarul pe care l-am stabilit" , a declarat Rafael Nadal pentru Marca, după ce nu a putut disputa semifinala de la Wimbledon 2022.

Citeste si: Rafael Nadal câștigă Australian Open, după o finală de peste 5 ore cu Medvedev! Spaniolul devine primul tenismen din istorie cu 21 de titluri de Grand Slam!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta nu s-a măritat niciodată, deși are patru copii cu același bărbat. Care este motivul pentru care mama fraților Sterp nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

ANAF: Persoanele care vin sau pleacă din România pentru mai mult de 183 de zile sunt obligate să-și stabilească rezidenţa fiscală

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cristina Pucean, declarație de dragoste pentru Bogdan de la Ploiești: ”Tot restul vieții mele!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies