Regele Mihai, in stare foarte grava! A fost operat si diagnosticat cu leucemie!

,

Stelian Tanase a furnizat informatia conform careia Regele Mihai este grav bolnav.

 

Regele Mihai, in stare foarte grava! A fost operat si diagnosticat cu leucemie!
Stelian Tanase a furnizat informatia conform careia Regele Mihai este grav bolnav.
"Avocatul Casei Regale dl Andrew Popper a transmis o declaratie in care comunica faptul ca Majestatea Sa regele Mihai l se afla in stare foarte grava. Regele Mihai – a declarat dl Andrew Popper – a suferit recent o operţie fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflata in stare de metastaza.
Avind in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroana sa dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteţa Sa regala principesa Margareta. Atribuţiile  Coroanei Regale au fost preluate de Alteţa Sa regala principesa Margareta.
Asteptam confirmarea acestor vesti extrem de dramatice si triste pentru noi. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe regele nostru Mihai l", a scris Stelian Tanase pe blogul sau.

" Avocatul Casei Regale dl Andrew Popper a transmis o declaratie in care comunica faptul ca Majestatea Sa regele Mihai l se afla in stare foarte grava. Regele Mihai – a declarat dl Andrew Popper – a suferit recent o opertie fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflata in stare de metastaza. Avand in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroana sa dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteta Sa regala principesa Margareta.

Atributiile  Coroanei Regale au fost preluate de Alteţa Sa regala principesa Margareta.

Asteptam confirmarea acestor vesti extrem de dramatice si triste pentru noi. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe regele nostru Mihai l
", a scris Stelian Tanase pe blogul sau.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Noul Guvern german intenţionează să impună obligativitatea vaccinării pentru anumite categorii de angajaţi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies