Regele Mihai a lasat in urma o avere uriasa! Cine va mosteni cele 60 de milioane de euro

,

Averea Casei Regale a Romaniei, institutia condusa de Regele Mihai, dececat astazi, a crescut in ultimii ani, datorita retrocedarilor, fiind estimata la 60-62 de milioane de euro, in 2013, de Top 300 Capital.

În prezent, Casa Regală a României deţine Domeniul Regal Sinaia (Castelul Peleş, Castelul Pelişor şi Castelul Foişor), retrocedat în 2008, şi Domeniul Regal Săvârşin, retrocedat în 2001.

 

 

Atunci când avocaţii Casei Regale au purtat discuţii cu Guvernul României în vederea renunţării la drepturile asupra domeniului Peleş, suma propusă a fost de 30 de milioane de euro. Cele două părţi nu au ajuns însă la o înţelegere, discuţiile fiind întrerupte înainte de debutul crizei economice.

O altă valoare estimativă a Peleşului vehiculată, care pare a fi mult mai aproape de realitate, a fost de 150 de milioane de euro, în condiţiile în care Castelul Bran a fost estimat la 140 de milioane de dolari. 

 

Citeste pe WOWbiz.ro cui ii va ramane averea regala!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce este carcinomul epidermoid metastazant, crunta boala care l-a UCIS pe Regele Mihai

Organizaţia Stat Islamic, atac sângeros în nordul Irakului - mai mulți soldați au fost uciși

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Asli Enver (Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul") si Murat Boz, unul dintre cele mai reusite cupluri din Turcia! Iata ce detalii spectaculoase au aparut din...

Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat in aceasta seara!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies