RECORD: O indiancă a devenit cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. Vârsta pe care o are e un miracol al medicinei moderne! VIDEO

RECORD: O indiancă a devenit cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. Vârsta pe care o are e un miracol al medicinei moderne!

O indiancă din oraşul Guntur, din statul Andhra Pradesh, a devenit, la 74 de ani, cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni, potrivit India Times.  Mangayamma a rămas însărcinată în urma fertilizării in vitro şi a născut două fetiţe joi, la maternitatea Ahalya din Guntur. Copiii au fost născuţi prin operaţie cezariană şi se simt bine, la fel şi mama lor, potrivit echipei de specialişti coordonate de medicul Sanakkayala Umashankar.

Originară din Nelapartipadu, Mangayamma este căsătorită de 57 de ani, cu Yerramatti Raja Rao, iar aceştia sunt primii lor copii, relatează Mediafax. Indianca Omkari Panwar era anterior cunoscută ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. În 2008, la 70 de ani, aceasta a născut un băiat şi o fetiţă.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate