Escalop de porc cu sos “pizzaiola”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

O reteta simpla cu ingrediente care iti vor lasa gura apa! Antonio Passarelli a gatit noi delicii culinare la "Teo show"!

Aveti nevoie de: 200 ml pulpa de rosii, 200 g rosii proaspete, 1 catel de usturoi, 300 g cotlet de porc, sare, piper, 4 linguri de ulei extravirgin de masline, o lingurita de oregano uscat, cateva fructe de capere.

Punem putin ulei de masline intr-o tigaie si rumenim usor feliile de carne, impreuna cu catelul de usturoi. Se adauga rosile si mirodenile, se sareaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mic.

Pentru garnitura: salata de cartofi natur cu busuioc.

Aveti nevoie de: 2 cartofi, 1 legatura de busuioc, sare, piper, ulei extravirgin de masline. Se taie cartofii cubulete, se fierb in apa sarata, ii lasam unpic sa se usuce pe un prosop de hartie de bucatarie, se condimenteaza intr-un bol cu busuioc, ulei de masline, sare si piper si se pune pe mijlocul farfuriei. Peste vom pune carnea gatita cu sos.

##VIDEO111973##

Citește și: Ce se știe despre ceremonia de înmormântare a lui Ion Iliescu, dacă acesta va pierde lupta cu viața. Va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare?

Citește si: Noi imagini cu Mihaela Rădulescu la funeraliile iubitului său! Vedeta privește în gol și face un gest tulburător înainte de a intra în încăperea cu trupul neînsuflețit al lui Felix Baumgartner