##VIDEO85722##Painea noastra cea de toate zilele...a devenit un aliment primesjdios pentru multi dintre noi. Sunt multe persoae care au dezvoltat intoleranta la gluten si asta pentru ca multi producatori de paine adauga in plus mult gluten in compozitia de paine pentru ca aluatul sa fie cat mai flexibil.
Invitata la" Draga mea prietena", nutritionistul Cornelia Marin a recomandat gospodinelor sa uite de painea din comert si sa se apuce de framantat.
painea facuta in casa este cea mai buna! Ingredientele sunt simple! Aveti nevoie in primul rand de faina integrala, drojdie sau maia, nutritionistul recomandand maia, iar mai apoi dupa gust, unt sau ulei, seminte, etc.

Citește și: FOTO Mihaela Rădulescu, imagini neștiute cu Felix Baumgartner: „L-am făcut pe acest om cel mai fericit dintotdeauna și el a făcut la fel pentru mine”
Citește si: Detaliul observat pe crucea lui Ion Iliescu! Lipsa de pe simbolul funerar face lumină în tot ceea ce s-a speculat despre fostul președinte al României