TARA-N BUCATE: Miraculoasele taine ale hribilor din Bucovina!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 03:40

Toata lumea ii pune pe masa. Altii…isi castiga painea de pe urma lor.

Pentru ca sunt marfa rara, si nu cresc oriunde! Hribii, caci despre ei vorbim, sunt regii ciupercilor de tot felul. Proaspeti, murati, prajiti ori in supe creme, hribii se mananca in fel si chip.

Sunt consistenti si gustosi precum carnea. Podoaba a codrilor, acum, in vreme de toamna, umplu camarile gospodinelor si satura burtile gospodarilor din toata Bucovina. Un adevarat deliciu, acum, la Tara-n Bucate!

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Felix Baumgartner este în drum spre Austria, însă unde urmează ca acesta să fie înmormântat? Ce s-a schimbat?

Citește si: Medicul care l-a resuscitat pe Felix Baumgartner face dezvăluiri halucinante: „Am bănuit când am văzut...”. Detaliul pe care l-a observat instant când a început să-i ofere primul ajutor