Ciorba moldovenească cu hribi

Actualizat: 26 feb 2017, 10:26

Doamnelor şi domnilor, vă invităm la masă acum. Bucătăresele din Moldova v-au pregătit o ciorbă de hribi cum numai în satul lui Creangă se face.

Aşa reţetă mai rar aţi văzut. Doar moldovencele cele mai pricepute îi ştiu secretele. Tati Meza a învăţat-o de la mama ei acum vă arată şi dumneavoastră cum se face o ciorbă de hribi. Pentru această reţetă aveţi nevoie de legume, orez, condimente, sos de roşii şi puţin borş. Şi nu uitaţi de ingredientul principal, hribii. morcov păstârnac ceapă ardei roşu roşii pătrunjel orez piper bullion borş de putină hribi A venit şi momentul în care trebuie adăugaţi hribii. Încă nu se găsesc în pădure aşa că dacă aveţi în cogelator e tocmai bine. Se pot înlocui şi cu ciuperci dar gospodina noastră spune că ciorba va avea alt gust.

Citește și: Igor Cuciuc, declarații despre moartea fiicei sale, în vârstă de 17 ani. Artistul este de părere că o mână criminală i-a luat viața: “S-a ascuns adevărul.”

Citește si: S-A AFLAT! Substanța care ar fi ucis-o, de fapt, pe Andreea Cuciuc! Mama fetei aruncă BOMBA, la un an după tragedie

 

Taguri: