Prazul, leguma minune care invinge ciroza si diabetul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.

Aflati inca in postul Craciunului, consumul de praz poate fi benefic pentru sanatate.

Consumat in stare cruda, sub forma de suc, decoct sau vin, prazul este placut la gust, dar are si numeroase proprietati.

Prazul se folosea inca din Antichitate, atat ca aliment, cat si ca leac tamaduitor,datorita unei compozitii chimice foarte echilibrate: apa, in procent de 87-90%, hidrati de carbon, proteine, grasimi, substante minerale, ulei volatil si vitaminele A, B1, B2 si C.

Citește și: Cristian Cioacă, din nou la Penitenciarul Mioveni, însă nu ca inculpat. De ce a fost chemat bărbatul și cu ce se ocupă în prezent soțul Elodiei Ghinescu

Citește si: Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu? Fostul afacerist și-a exprimat clar dorința și a lăsat directive apropiaților: „Ar trebui să iau legătura după decesul lui”

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Taguri: