RAZI IN HOHOTE! Cele mai amuzante filmulete postate pe internet VIDEO

,

Sa incepem cu peripetia unor tineri din Maramures, care au reusit sa darame o poarta.

Cursa nebuna a adunat mii de vizualizari pe internet. Nici nu e de mirare, asa-i? Mare noroc au avut! Toti au scapat nevatamati. Nici macar o zgarietura n-au avut. Iata dovada! Tot incojurat de zapada este si acest barbat care merita toata atentia noastra. Omul incearca sa-si gaseasca din nou puterea si echilibrul pentru a ridica lopetile din zapada. Reuseste cu prima, cu cea de-a doua si cand credeai ca treaba-i aproape gata, o da din nou in bara.

Ei, dar asta nu e tot. Ce ziceti de aceste imagini! Nici noi nu stim daca marfa a ajuns neatinsa la destinatie, dar stim ca acest clip a adunat aproape 50 000 de vizualizari pe internet si o multime de hohote de ras. La fel de multe zambete a starnit si aceasta bunicuta din Cluj, care si-a agatat tacticos traista si poseta de coarnele aparatului de gimnastica si s-a apucat de putina miscare.

Tot in topul celor mai vizualizate traznai romanesti am inclus si imaginile urmatoare. Credeti-ne ca merita! Priviti-l pe acest tanar cocotat pe acoperisul bisericii, care ameninta ca se sinucide. Barbatul trece rapid, in plan secund, dupa ce in cadru apare o localnica. Mai in gluma, mai in serios, femeia le-a explicat celor prezenti cine este de fapt barbatul de pe acoperis.

 

Citește și:

20 de citate înțelepte care te vor face să gândești dintr-o altă perspectivă

Rusia denuță dezbaterea din SUA dintre Trump și Biden: 'Se creează o competiţie a antipatiei faţă de Rusia'

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies