Razboiul dintre Iulia si fostul ei iubit continua! Cei doi s-au certat la cutite la vestiar, unde si-au reprosat multe lucruri! Iata ce i-a adus in pragul unei lupte corp la corp

Cezar a incercat sa se apere de iesirea nervoasa a fostei sale iubite, insa Iulia s-a dezlantuit si a devenit o fiara.

Deranjata in continuare de prezenta fostului ei iubit in cadrul emisiunii, Iulia i-a reprosat acestuia ca a venit cu intentia clara de a o supara. Aceasta i-a sugerat sa plece pentru a nu mai complica situatia si mai mult si sa o lase sa isi caute jumatatea.

"De ce ai venit? Puteai sa rezolvi lucrul asta venind la mine acasa sa iti vezi copilul, nu sa apari la televizor! Nu ai fost langa mine atatia ani si acum ai aparut! Cand am ramas insarcinata mi-ai zis ca nu vrei sa te legi la cap! Tu nu ai vrut sa ai cu min eun copil, nu ai vrut sa ai o familie cu mine! Cand vorbesc eu, tu sa taci! Esti in continuare un prost!", a spus Iulia.

Pe de alta parte, Cezar i-a reprosat ca ea insasi isi complica situatia, devenind isterica si ca ar trebui sa il lase sa isi caute si el femeia potrivita prin intermediul emisiunii si sa uite trecutul.
"Esti nebuna! Nu mai urla! Copilul tau e si al meu, am si eu drepturi ca si tine! Ce fel de mama esti tu? Ce crede copilul meu cand te vede in emisiune?", a spus Cezar.
Iata cum a degenerat conflictul dintre cei doi si ce decizie au luat acestia:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate