RAZBOIUL DECLARATIILOR dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader continua: "Marcel nu are bunuri personale!" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Declaratiile celor doi soti lasa publicul mut de uimire! Se spun lucruri care depasesc limita imaginatiei!

Pus prea mult pe distractie! Asa a fost surprins Marcel Toader, la petrecerea de aniversare a colegei noastre, Oana Roman. A cantat si a dansat toata noaptea. Nici n-ai fi zis ca tocmai s-a despartit de sotia lui. Ore intregi, sotul vedetei a fredonat ritmuri care mai de care mai diverse. Ba chiar a facut si pe lautarul! Si chiar cand am fi crezut ca nu ne mai poate surprinde nimic la el a scos artileria grea!

Iar seria afirmatiilor despre cea care i-a stat alaturi in ultimii 5 ani, era abia la inceput.
Ce poate sa fie in sufletul unei femei, cand aude astfel de lucruri din partea omului pe care l-a iubit? Oare Marcel chiar nu si-a dat seama ce efect pot avea cuvintele sale? La tot ce i-au auzit urechile, Gabriela n-a mai putut sa aiba decat o singura reactie.

Un singur lucru a mai facut vedeta TV. S-a dus cu inelul de logodna la evaluator. Dupa ce Marcel s-a laudat in stanga si-n dreapta ca piatra pretioasa de la degetul sotiei sale l-a costat 30 de mii de euro si este adusa special pentru ea, Gabi a vrut sa
se convinga. Specialistii au apreciat bijuteria sub pretul declarat de Marcel Toader.

Razboiul replicilor dintre cei doi este probabil departe de final. Dar vedeta TV pare ca s-a resemnat cu deznodamantul. Asteapta, insa, momentul potrivit.

Editia de aseara a emisiunii" WOWbiz" s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor pe segmentul All urban, cu 5.5% rating si o cota de piata de aproape 17 procente.
Kanal D a devansat principalii competitori, Antena 1 si Pro TV, care s-au situat pe locurile 2 si 3. De altfel, Kanal D a urcat ieri pe pozitia a doua in topul televiziunilor. Cu un rating mediu de peste 3 procente si o cota de piata de peste 14 la suta pe segmentul All Urban, Kanal D a depasit PRO TV si a fost la mica distanta de locul intai.