Razboinicul Cristian si Faimosul Sonny Flame, schimbare inedita de look, dupa plecarea din competitia "Survivor Romania"! Iata cum arata acum cei doi!

Desi la "Survivor Romania" au fost adversari, Cristian si Sonny Flame au devenit buni prieteni dupa plecarea din competitie.

Cristian Marius Ionita are 27 de ani, este originar din Bucuresti si de trei ani a plecat in Reading, Marea Britanie, unde a fost managerul unui restaurant. A practicat arte martiale, kick-boxing si wushu timp de 13 ani, fiind multiplu campion national la cele doua ramuri sportive. Iata ce declara Razboinicul inainte de intrarea in competitie:
"Particip la <Survivor Romania> pentru a iesi din zona de confort si pentru a-mi depasi limitele. Am mare incredere in fortele proprii si in echipa mea", a declarat acesta.

Desi a demostrat pe traseele de la "Survivor Romania" inca de la inceput ca este un concurent puternic si avea mari sanse de a ajunge in Marea Finala, visul lui Cristian a fost spulberat doarece a fost nominalizat spre eliminare de catre o parte dintre colegii sai de echipa si, in cele din urma a fost eliminat. Fostul Razboinic a plecat cu regret din competitie, insa ulterior s-a impacat cu gandul ca asa a fost sa fie parcursul lui la "Survivor Romania".

In aceeasi perioada a fost eliminat din competitie si Sonny Flame, care a intrat mai tarziu in echipa Faimosilor, insa a dovedit din plin pe traseu ca isi dorea enorm sa ajunga in Finala.

"Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. Accept aceasta decizie si in clipa asta am uitat orice cearta. Am inteles ca e doar un joc, trebuie sa iesim cu fruntea sus de aici. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, este doar un joc, vreau sa va strang mana", a spus Sonny Flame.

Sonny Flame si-a luat ramas-bun de la toata lumea si a iesit in aplauzele tuturor.

"Nu ma asteptam sa fie atatea mizerii in echipa. Cand ajung acasa sper sa fiu asteptat la aeroport de sotia si de fetita mea", a spus Sonny inainte de a se pregati sa plece spre Romania.

Ramasi inca in Republica Dominicana, din cauza interdictiilor de zbor, Sonny Flame si Cristian, au devenit din fosti adversari, cei mai buni prieteni. De curand, acestia au recurs la o schimbareinedita de look, care a amintit fanilor lor de schimbarea facuta de Giani Kirita, Catalin Cazacu si Vladimir Draghia, cu doi ani in urma.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate