Razboinicii au decis! Situatie nesteptata in consiliul de nominalizare! Cine sunt cei doi concurenti propusi spre eliminare alaturi de Marius?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2022, 04:10
Echipa Războinicilor la consiliul de nominalizare Foto(5)
Echipa Războinicilor la consiliul de nominalizare

Razboinicii au pierdut si cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii si au fost din nou nevoiti sa faca nominalizari in consiliu. Cine se afla in pericol de eliminare?

Situatie dificila in tabara Razboinicilor, dupa ce acestia au pierdut si cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, astfel este cert faptul ca un concurent din echipa lor va parasi competitia in consiliul de eliminare de maine.

Cine se afla in pericol de eliminare de la Survivor Romania 2021? Iata pe cine au nominalizat Razboinicii!

Dupa pierderea primului joc de imunitate al saptamanii, Razboinicii au fost nevoiti sa faca primele nominalizari si au decis in editia precedenta, ca Marius sa fie cel nominalizat spre eliminare.

Cei care l-au votat pe Marius au motivat fie faptul ca si-au dorit sa-l ambitioneze mai mult cu aceste voturi, fie faptul ca din punct de vedere sportiv acesta n-a reusit sa mai aduca puncte pretioase pentru echipa. Pe de alta parte, Marius a dat de inteles ca se astepta la aceasta decizie din partea colegilor sai si ca nu se supara, ci dimpotriva se va ambitiona si mai mult sa dea totul pe traseele din Republica Dominicana de acum inainte.

In cel de-al doilea joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania, tot Faimosii au reusit sa-si adjudece victoria si sa intre in posesia totemului de imunitate mult ravnit, astfel ca si de aceasta data, Razboinicii au avut parte de un consiliu agitat si emotionant si au fost din nou nevoiti sa nominalizeze inca un concurent ce se va alatura lui Marius in consiliul de eliminare de maine seara.

Astfel, dupa ce fiecare membru din echipa albastra si-a exprimat votul secret, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, a anuntat faptul ca in pericol de eliminare se afla in această saptamana alaturi de Marius, Maria si Albert. S-a ajuns in aceasta situatie neasteptata deoarece cei doi concurenti, Maria si Albert au avut un numar egal de voturi din partea colegilor lor, motiv pentru care vor fi si ei in pericol de eliminare.

"Ma asteptam sa fiu pe biletele alea, doar ca din nou a iesit aceeasi strategie proasta, la modul ca nu am discutat cu totii inainte sa ne hotaram <<hai sa care pe cine votati pana la urma, daca stim astia suntem>> dar care pe cine voteaza sa nu mai iesim doi! Ne dorim sa ramanem aici, cel putin eu imi doresc sa raman aici cat mai mult! Dar asta acum ramane decizia publicului!",

a spus Maria.

Nici Albert nu s-a arata surprins de faptul ca a fost din nou nominalizat de catre colegii sai si a marturisit ca se astepta, din cauza golaverajului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Acelasi gand, domnul Dan! Ma asteptam si pe buna dreptate! Golaverajul a fost de 5 la 1, ce pot sa mai zic! Cum am mai zis, eu chiar imi doresc sa raman in continuare si acum publicul va decide daca merit sau nu!

Din pacate suntem trei si vom fi probabil patru! Asta este, vedem ce-o fi! Mergem inainte, cu Dumnezeu inainte!", a spus Albert.

In finalul consiliului de nominalizare de astazi, Daniel Pavel le-a reamintit concurentilor faptul ca maine ii asteapta un joc cu o miza extraordinara, un joc pentru o recompensa fara precedent la Survivor Romania.

Citeste si: Final spectaculos in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Citeste si: Sindy, acuzatii dure la adresa lui Sorin! Razboinica il considera vinovat de esecul echipei sale in jocul de imunitate! "Sorin este slab pe traseu!"