Răsturnare de situație în Casa iubirii! Nona, va izbucni în lacrimi! Concurenta va lua o decizie neașteptată! „M-aș bucura să fiu descalificată” Aflați ce anume a intervenit brusc în relația dintre ea și Patrick, marți, 2 mai, de la 10:00 și 16:30

Autor: Ana Filip
Actualizat: 02 mai 2023, 14:25

Momente dificile pentru Nona și Patrick! Concurenta va izbucni în lacrimi și va mărturisi că și-ar dori să fie descalificată! „Eu nu am să dau curs la discuțiile astea aici! Nu vreau să le discutăm”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente de senzație, romantism, însă de răsturnări uluitoare de situație, care de cele mai multe ori ii pun la grele încercări mai ales pe cei care deja au o relație în cadrul emisiunii. În ediția de luni, atmosfera din platou a fost tensionată deoarece triunghiul format din Radu, Cristina și Marinel a revenit în prim plan și s-au iscat noi discuții în contradictoriu între cei doi rivali.

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Nona, va izbucni în lacrimi! Concurență va lua o decizie neașteptată! „M-aș bucură să fiu descalificată”

În ediția de marți, în Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Nona și Patrick, unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiune. Deși păreau din ce în ce mai apropiați și mai tandri și au dovedit că se iubesc și au depășit multe obstacole până acum, mergând de fiecare dată mai departe împreună, Nona și Patrick vor ajunge din nou într-un impas, ce le va pune în

mare pericol relația.

Întrebat de către Patricia dacă este șocat de cele aflate, Patrick va răspunde că nu a fost un șoc pentru el și că știe despre ce este vorba. Mai mult decât atât, tânărul va sublinia ca nu este deloc împortrivă si crede ca este mai bine așa si vor merge înainte. 

Citește și: Nona și Bianca, ceartă cumplită în Casa iubirii! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații după ce și-au spus replici jignitoare! „Nu ne batem! Jur că nu-i făceam nimic!” Andreea Mantea a intervenit pentru a evita un posibil conflict

Patricia: E un șoc pentru tine, Patrick?

Patrick: Nu e un șoc, știu despre ce este vorba!

Patricia: De alegerea ei!

Patrick: Nu sunt împotriva... nu este un șoc! Eu cred că e mai bine așa! Nu știu... mergem înainte!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Nona, după câte ai trecut... mi se pare că renunți prea ușor!

Radu: Nona, te aștepți la vreo descalificare?

Nona: M-aș bucura să fiu descalificată! Eu nu am să dau curs la discuțiile astea aici! Nu vreau să le discutăm!(...) Nu știu... e ceva frumos care nu întâlnești în fiecare zi și vreau să îl protejez de tot ce se întâmplă!

Mihaela: Te temi să nu-l pierzi?

Nona: Am foarte multe screenshot-uri și oameni care îmi scriu «Vezi că persoană asta, asta, asta... vor să-ți facă rău» și îmi trimit screenshot-uri! Încep să mă enervez și nu trebuie!

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale s-au înfruntat din nou! Iată cum a reacționat Patrick și ce argumente a adus Patricia!