Rasturnare de situatie! Ce i-a spus Gheorghe Dincă Alexandrei, înainte de a o ucide! Detalii halucinante

Sunt detalii halucinante despre moartea Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani chinuită și ucisă de Gheorghe Dincă, cel denumit „monstrul din Caracal”.

Potrivit dezvăluirilor primului avocat din oficiu al criminalului, telefoanele lui Dincă ar fi fost motivul pentru care Alexandra a murit.

Gheorghe Dincă avea trei telefoane, toate lăsate în camera în care Alexandra era ținută sechestrată. Erau lăsate la vedere pentru că, spune avocatul Bogdan Alexandru, criminalul știa că niciunul nu funcționează.

Chiar și așa, i-a spus Alexandrei să nu se atingă de ceva din cameră. Asta, înainte de a pleca la farmacie, de unde voia să cumpere cremă pentru rănile de pe mâinile fetei.

„El a spus că aveam 3 telefoane, dar a zis că știa că nu funcționează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini.

El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon și a lovit-o. Mereu a spus că nu își explică de ce le-a incinerat”, a explicat Bogdan Alexandru.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate