Rasturnare de situatie: Alexandra ar fi in viata, inchisa in podul unei case! Alerta maxima in Caracal: politistii verifica fiecare casa

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal care au infiorat o tara intreaga.

Update 13:54 - Politistii verifica si un lac din apropiere de Caracal. Pana in acest moment nu s-a confirmat informatia primita printr-un mesaj, potrivit careia Alexandra ar fi in viata, tinuta inchisa in podul unei case.

Potrivit ultimelor informatii, politia a primit un mesaj in care se spune ca Alexandra Macesanu traieste si ca ar fi in prezent inchisa intr-un pod.

"Faceți ceva, Alexandra trăiește, este în podul unei case, legată. La trei case de casa criminalului. O casă părăsită cu sălcii pletoase.

"Are și fân în pod este acolo. Faceți ceva sau va muri de foame sau de sete”, este mesajul primit de o femeie care a anunțat poliția.

In acest moment Politia efectueaza cautari intense in Caracal, pentru gasirea Alexandrei.

"M-au rugat daca sunt de acord sa le deschid sa se uite putin in pod si prin curte. Nu suntem in relatii bune. Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem in relatii bune.

"Va dati seama ca se ferea de mine. Asta e fata lui adevarata, stiam ca e om violent", a declarat unul dintre vecinii lui Gheorghe Dinca, a carui casa a fost verificata de politisti.

Si familiile fetelor disparute au primit mesaje in ultimul timp. Mama Luizei Melencu, tanara despre care nu se mai stie nimic din aprilie, a primit un mesaj in care i se spunea ca fata traieste si i se indica un loc in care s-ar afla.

Femeia a mers la acea adresa cu polițistii, dar s-a dovedit a fi o alarma falsa, potrivit digi24.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate