RAR o vezi asa! Cum arata Bianca Dragusanu fara machiaj, par fals si gene false: ti se pare ca e mai frumoasa?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 dec 2018, 16:03

Desi este controversata, Bianca Dragusanu ramane una dintre cele mai sexy si mai dorite femei din Romania.

Bianca are un corp extrem de sexy, stie acest lucru si nu ezita sa pozeze provocator ori de cate ori are ocazia. Ea este si o impatimita a produselor de infrumusetare.

Se afiseaza mereu cu un make-up fara cusur si incearca foarte des extensii si gene false, pentru a obtine rapid o schimbare de look.

V-ati intrebat insa vreodata cum arata Bianca Dragusanu fara machiaj? Raspunsul a fost dat chiar de vedeta, care a postat o fotografie pe contul ei de Instagram in care apare 100% naturala.

"Buna dimineata! Astazi, fără păr fals, fără gene false, fără machiaj", a scris Bianca in descrierea imaginii.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

Iata fotografia:

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies