Ramona Manole, despre tatăl ei, Ioniță de la Clejani: „Nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc”. Cum a fost viața ei în lipsa tatălui

Author: Diana Ghita

Ramona Manole face dezvăluiri sfâșietoare din viața ei

Sursa: Captură YouTube theXclusive; Facebook Ionel Manole

Ramona Manole a fost catalogată pentru mult timp drept fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, însă, în cadrul emisiunii „În oglindă”, tânăra rupe tăcerea și scoate adevărul la lumină.

Ramona Manole este fiica legitimă a celebrului cântăreț Ioniță de la Clejani, fiind recunoscută încă din primele clipe de viață de către tatăl ei, care, ulterior, a tratat-o cu o atitudine foarte rece, uitând cu desăvârșire de ea.

Cum a decurs prima întâlnire a Ramonei Manole cu Ioniță de la Clejani

În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Ramona Manole a explicat că, într-adevăr, este primul copil al lui Ioniță: „Eu sunt prima fiică a lui și recunoscută în acte”.

Totuși, deși a recunoscut-o la naștere, tatăl ei nu a vrut să aibă legătură cu ea, ceea ce a afectat-o foarte mult, ani la rând: „ Așa a considerat el, că este bine să mă trateze cu indiferență, și am fost foarte mulți ani supărată.(...) Erau dăți în care plângeam, erau dăți în care nu-mi venea să cred că este tatăl meu”.

Citește și: Ramona, fiica renegata a lui Ionita de la Clejani, marturisiri neasteptate despre Fulgy si Margherita! "Nu imi place ce vad la televizor in momentul de fata!"

De-a lungul a 32 de ani, Ramona Manole s-a întâlnit cu tatăl ei doar de trei ori, iar prima oară, când a adus-o în casa în care locuia cu actuala lui familie, Ioniță de la Clejani a avut o atitudine foarte detașată față de ea, ceea ce a făcut-o să se simtă oribil. 

„Prima a fost la Clejani, când locuia în apartament, eram foarte mică, la o vârstă foarte fragedă.(...) Nu mi-a făcut nimic, s-a purtat frumos cu mine, m-a pus la masă cu ei (n.r. actuala lui familie).(...) Mă trata ca pe un străin pe care l-a adus de afară și l-a pus la masă să-i pună o farfurie caldă”,  povestește fiica artistului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ramona Manole povestește cum a fost viața fără tată

Deși Ioniță de la Clejani a ținut-o la distanță pe Ramona, aceasta mărturisește că ține la el și că, în ciuda absenței lui, nu-l poate renega din rolul de tată.

„În momentul de față iubesc tot ce a făcut pentru mine, m-a făcut un om puternic, nu-mi mai e frică de viață, nu-mi mai e frică de nimic.

Tot ceea ce ar putea să mă supere pe mine și să mă dărâme ar fi ca un membru din familia mea să fie bolnav”,  mărturisește invitata.

Citește și: Felicitări! Fiica lui Ioniță de la Clejani este însărcinată! Artistul urmează să devină bunic: „El vrea fetiță”

De asemenea, în ciuda faptului că nu a avut niciun fel de susținere din partea tatălui, Ramona nu a avut niciodată vreo pretenție la moștenirea la care are dreptul de pe urma cântărețului.

„Niciodată nu m-am gândit. Singura mea cerință de la el a fost când eram mică și nu aveam ce să mănânc și-l strigam: «tată, tată, răspunde-mi!», și nu vorbea cu mine, nu-mi răspundea când nu aveam ce să mănânc. Eu nu am nevoie de averea lui și nici nu-i doresc răul”,  a mai spus fiica lui Ioniță de la Clejani, în cadrul emisiunii.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!