Raluka, totul despre drumul spre celebritate! Parintii artistei au facut multe sacrificii pentru ca ea sa-si urmeze visul: "Am avut momente grele. Am trait... "

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2017, 11:00

Raluka face parte dintr-o familie modesta care a ajutat-o de mica sa-si urmeze visul. Parintii ei au crezut mult in talentul Ralukai si au facut multe sacrificii pentru ea.

Drumul catre celebritate nu a fost usor pentru Raluka. Vedeta a muncit mult pentru a avea o cariera in acest domeniu.
"Intr-o zi urcam pe scarile blocului, cantam foarte tare si aveam niste musafiri la noi. Din clasa a treia m-au dat la scoala de muzica si de acolo a inceput tot. Am avut o perioada mai lunguta in care am luat toate concursurile la rand. Si mama si tata aveau voce si pe ei

nu i-a ajutat nimeni. Mama renunta la foarte multe lucruri ca sa ma ajute. Se lasa pe ea deoparte, si ea, si sora mea care este cu 10 ani mai mare decat mine. Nu plateau curentul ca sa ma ajute. Cred ca sunt foarte mandri in momentul acestade mine. Mama era foarte nervoasa cand mergeam la concursuri si nu castigam. I-am zis sa nu mai vina cu mine ca ma stresa.
Inainte de un concurs, m-am spalat pe cap si am iesit. Am cantat piesa, am castigat premiul intai si am racit. Stateam intinsa pe bancheta din spate, iar cand am vazut-o pe mama am lesinat, Am ajuns la spital. Am fost la un concurs in Braila, am luat trofeul, am castigat masina. In momentul in care s-a terminat Eurovisionul, nu aveam niciun venit.

 
Abia terminasem facultatea.
Ne uitam la ultimii banuti si ne gandeam sa ne angajam si noi undeva. Imi suna telefonul, era Dj Sava. M-am intalnit a doua zi cu el, am tras prima piesa si urmatorul weekend am avut concert si am inceput sa fac banuti. Am avut momente grele cand stateam in garsoniera cu Laura si nu aveam ce sa ne facem sa mancam. Am trait intr-o familie foarte modesta. Mancam crenvursti incontinuu.
Mama are probleme cu tensiunea si nu ii spuneam lucrurile astea. Mi s-a intamplat fizic sa nu mai pot canta. Nu m-am refacut complet. Mereu am teama asta. Sunt foarte fericita ca am reusit sa ajung aici si ca ea e mandra de asta. Muncesc foarte mult pentru ei, toata familia se bazeaza 100% pe mine. Tocmai de asta nu sunt sensibila la lucrurile grele, n-am voie sa cad pentru ca am ditamai familia pe care trebuie sa o sustin", a declarat Raluka pentru emisiunea "Wowbiz".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 

Taguri:

După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.